Miss Suomi Anni Harjunpää julkaisi huomiota herättävän ilmoituksen – etsii kimppakämppää yhdessä toisen missikaunottaren kanssa

Julkaistu:

Miss Suomi -kilpailussa toisiinsa tutustuneet Anni Harjunpää ja Sonja Länsivuori etsivät yhteistä asuntoa Helsingistä.
Vastakruunattu Miss Suomi Anni Harjunpää suunnittelee parhaillaan muuttoa pääkaupunkiseudulle. Tampereelta kotoisin oleva Harjunpää julkaisi suositussa Vuokra-asunnot Helsinki -nimisessä Facebook-ryhmässä ilmoituksen, jossa kertoo etsivänsä asuntoa.

Harjunpää ei kuitenkaan ole muuttoaikeidensa kanssa yksin. Tuore Miss Suomi saa nimittäin kämppäkaverikseen Sonja Länsivuoren, joka oli yksi tämän vuoden kymmenestä Miss Suomi -finalistista.

– Heippa! Miss Suomi 2019 sekä Miss Suomi 2019 -finalisti, etsii asuntoa Helsingistä, läheltä keskustaa tai hyvien kulkuyhteyksien varrelta. Etsinnässä kaksio tai kolmio, joka soveltuu kimppakämpäksi, kaksikko kirjoittaa ilmoituksessaan.

– Olemme rehtejä ja rehellisiä vuokralaisia, maksamme vuokran ajoissa eikä meillä ole lemmikkejä, he lupaavat.

Ilmoituksen yhteyteen Harjunpää ja Länsivuori ovat liittäneet yhteiskuvan, jossa he poseeraavat missinumerot ranteissaan. Ilmoituksessa missikaksikko ilmoittaa myös etsivänsä asuntoa, jonka vuokra olisi noin 1000 euroa kuukaudessa. Ilmoitus herätti runsaasti huomiota Facebookissa ja sitä kommentoitiin ryhmän jäsenten toimesta ahkerasti.

Harjunpää ja Länsivuori eivät ole ensimmäiset missit, jotka ovat vuosien varrella kokeilleet kimppa-asumista. Muun muassa vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailusta tutuksi tullut kaksikko Essi Unkuri ja Beata Papp ehtivät asua pitkään saman katon alla, kunnes Unkuri muutti hiljattain yhteiseen kotiin poikaystävänsä Viljami Harjuniemen kanssa

Kimppakämpässä ovat aikanaan asuneet myös vuoden 2011 Miss Suomi -kilpailun tiimoilta toisiinsa tutustuneet Sara Sieppi ja Niina Lavonen. Kaksikko muutti saman katon alle Helsingin Kalliossa sijaitsevaan asuntoon vuonna 2012. Vuokraemäntänä toimi juontaja Vappu Pimiä.


– On se kiva, kun täällä on nyt toinenkin ihminen hoitamassa kämppää ja siivoamassa. Uskon, että kaikki menee hyvin. Toivottavasti ystävyytemme ei kärsi siitä, että asumme saman katon alla, Sieppi totesi Ilta-Sanomille vuonna 2012.