Kim Kardashian paljastaa: kohun aiheuttanut gaalamekko oli niin tiukka, että tähti suunnitteli turvautuvansa erittäin ällöttävään keinoon

rac

Julkaistu:

Tosi-tv- ja sometähti paljastaa joutuneensa pohtimaan ennen gaalaa, miten vessakäynnit onnistuvat kireääkin kireämmässä gaala-asussa.
Kim Kardashian West, 38, käänsi katseita saapuessaan toukokuussa New Yorkin Metropolitan Museum of Artin vuotuiseen gaalaan.

Kardashianin tämän vuoden gaala-asun kohauttavin asia oli lähes epärealistisen kapea vyötärö. Osa faneista jopa epäili, että Kardashianin on täytynyt poistattaa kylkiluitaan epätodellisen vyötärön luomiseksi.


– En ole koskaan tuntenut sellaista kipua koko elämän aikana, Kardashian kuvaili kesällä fysiikan lakeja uhmanneen asunsa aiheuttamia tuntemuksia Wall Street Journalin haastattelussa.
Nyt Kardashian paljastaa Keeping up with the Kardashians -sarjassa lisää hurjia yksityiskohtia asustaan, johon pukeutuakseen hän tarvitsi avukseen kaksi ihmistä.

– Jos minun täytyy käydä pissalla, se on ongelma. Rehellisesti, se on hätätapaus. Luultavasti minun täytyy pissata housuun ja siskoni täytyy pyyhkiä jalkani, Kardashian kertoo sarjassa, jonka tuoreissa jaksoissa näytetään gaalaan liittyviä valmisteluja.Tähden ei ilmeisesti lopulta tarvinnut turvautua äärimmäiseen suunnitelmaan käytännössä. Hän nimittäin on paljastanut Voguen haastattelussa, ettei kyennyt tiukan mekkonsa takia istumaan tai käymään vessassa kertaakaan nelituntisen gaalan aikana.

Hän on kuitenkin kertonut tiukan puvun aiheuttaneen hänelle painaumia sekä aiheuttaneen myös kutinaa.

Kardashianin asu oli Thierry Muglerin muotiluomus, joka oli kristallein koristeltua ja silikonilla päällystettyä silkkiorganzaa. Mekon alla oleva korsetti oli Mr. Pearlin käsialaa.

Supertähti ei kuitenkaan katunut asuvalintaansa, vaan vakuutti Instagramissa, että se oli kaiken vaivan arvoista.

– Se oli enemmän kuin huippumuotia, se oli taidetta! Se oli kaiken sen arvoista!


Kyseinen mekko ei ollut Kardashianin ainoa asu, joka nousi puheenaiheeksi tämän vuoden Met-gaalan yhteydessä. Gaalan jatkoille hän oli valinnut ylleen niin ikään Thierry Muglerin suunnitteleman sinisen latex-mekon ja yhdistänyt asuunsa metallinhohtoisen peruukin.
Julkkisperheen elämästä kertovassa tosi-tv-sarjassa Kim kertoi nolostuneensa Muglerin tiimin edessä, kun isosisko Kourtney solvasi viime vuodesta saakka suunniteltua asua sen sovituksen yhteydessä.

– Hän oli niin tyly koko Muglerin tiimin edessä. Olen todella nolona, Kim puhisi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt