Maisa Torppa vahvistaa eronneensa Jari-Matti Latvalasta: ”Jatkamme elämää ystävinä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa vahvistaa eronneensa Jari-Matti Latvalasta: ”Jatkamme elämää ystävinä”

Maisa Torppa vahvistaa eron Instagram-tilillään.

14.10.2019 12:13

Tv-persoona Maisa Torppa vahvisti maanantaina Instagram-tilillään eronneensa rallitähti Jari-Matti Latvalasta.

Torppa kirjoittaa pariskunnan hämmästyneen 3,5 vuotta sitten siitä, kuinka paljon heidän parisuhteensa kiinnosti julkisuudessa.

– Viime viikot ovat olleet jotain aivan kamalaa ja ne ovat kuluttaneet meidän molemmat todella loppuun, Torppa viittaa kirjoituksessaan viime viikot velloneeseen kohuun.

Torppa kiittelee yhteisten vuosien olleen rakkaudentäyteisiä ja onnellisia, mutta toteaa, että julkisuus on kuormittanut suhdetta.

– Olemme yhdessä pariskuntana liian kiinnostavia, jotta saisimme elää tavallista rauhallista arkea. Huhujen rikkomiseksi on myös täsmennettävä, ettei väliimme ole tullut kolmansia osapuolia. Koska rakastamme toisiamme niin äärettömästi, annamme toistemme siksi mennä ja jatkamme sen takia elämää ystävinä, Torppa kirjoittaa.

– Me pysymme ystävinä ja tuemme toisiamme kaikessa. Emme aio kommentoida asiaa enempää ja toivomme nyt viimein rauhaa, jotta saamme rauhassa toipua tästä suuresta surusta, hän päättää kirjoituksensa.

Torpan mukaan eroon ei liity kolmansia osapuolia.

Jari-Matti Latvala kommentoi perjantaina hänen ja Torpan suhdetta ja kertoi, että heidän häänsä on peruttu.

Latvala halusi antaa lausunnon viime aikoina julkisuudessa esiintyneiden heidän yksityiselämäänsä koskevien spekulaatioiden vuoksi ja selventääkseen tilannetta.

– Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala kommentoi tilannetta.

Rallikuskin mukaan syynä on se, että hän haluaa keskittyä täysillä uraansa.

– Haluan nyt keskittyä sataprosenttisesti Rallin MM-sarjan kahteen jäljellä olevaan kilpailuun ja auttaa tiimiäni varmistamaan toisen perättäisen valmistajien MM-tittelin, ralliautoilija kertoo tiedotteessaan.

Latvala ja Torppa ehtivät olla yhdessä vajaat neljä vuotta. Pari kihlautui juhannuksena 2017 noin vuoden seurustelun jälkeen. Torppa kertoi aiemmin tänä syksynä viettäneensä polttareitaan, mutta pari ei ollut paljastanut häidensä ajankohtaa julkisuudessa.

Jari-Matti Latvalan tilanne on huolestuttanut muun muassa Toyotaa johtavaa Tommi Mäkistä. Latvala on ajanut Toyotan WRC-autolla MM-ralleja vuodesta 2017.

– Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on ollut julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen, Mäkinen sanoi IS:lle viime viikolla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?