Olli Hermanin Tytti-rakas hehkuttaa puolisoaan: kakkukaunotar julkaisi herkän ja romanttisen pusukuvan TTK:n kulisseista – ”Sait sydämeni tanssimaan”

Julkaistu:

Olli Hermanin ja hänen Tytti-puolisonsa rakkaus kukoistaa.
Muusikko Olli Herman on yksi julkkiksista, joka kilpailee parhaillaan televisioissa pyörivässä Tanssii tähtien kanssa -kisassa.

Hän taistelee parhaan tanssijan tittelistä yhdessä tanssinopettaja Katri Mäkisen kanssa.

Sunnuntai-iltana nähdyssä lähetyksessä Hermanilla oli mukana myös taustajoukkoja, sillä hänen avopuolisonsa Tytti oli paikalla kuvauksissa.

Kakkukahvilayrittäjänä työskentelevä Tytti julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään romanttisen kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä rakkaansa kanssa. Herman ja Tytti seisovat TTK:n lavasteissa ja suutelevat.

– Sait sydämeni tanssimaan, hän kirjoittaa kuvatekstissä vapaasti suomennettuna.

– Mun ihana romanttinen ruusumies ja upea Katri ovat niin jatkossa, hän jatkaa tekstiään.

Kuva on ollut myös naisen seuraajien mieleen, sillä se on kerännyt yli 800 tykkäystä.
Olli Herman on aiemmin kertonut, että Tytti-puoliso on usein mukana hänen keikoillaan, ja nyt hän toteutti myös uhkauksensa seurata rakkaansa TTK-taivalta paikan päällä.

– Kyllä hän uhkasi tulla suoraan lähetykseen katsomaan tanssiani. Mä saan hänestä musakeikoilla tosi paljon voimaa. Se on vähän ällöromanttista, että kun näen hänet siellä yleisössä tuhansien muiden joukossa, näen sen jälkeen vain hänet. Hän on minulle sellainen kiintopiste, Herman kertoi elokuussa.


Hermanin mukaan hänen tyttöystävänsä on ihana ihminen, jonka kanssa on hyvä olla. Herman on julkaissut Instagram-tilillään runsaasti näyttäviä kuvia yhdessä puolisonsa kanssa. Pari on muun muassa reissannut paratiisikohteissa ja nauttinut rennosta yhteiselosta.

Pari tapasi alunperin sosiaalisen median kautta ja nyt he ovat seurustelleet nyt noin vuoden ajan.

– Sen verran voin paljastaa, että menin käymään kakulla ja kahvilla, koska hän on kakkukaunotar, Herman sanoi IS:lle viime vuonna.

Saman katon alle Helsinkiin he muuttivat ennen juhannusta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt