Selviytyjistä pudonnut Markus Pöyhönen repeää nauruun nähdessään itsensä peilistä ensi kertaa viikkokausiin – ”Helpottunut olo, kun pääsee syömään”

Julkaistu:

Markus Pöyhönen häkeltyy omasta peilikuvastaan päästessään Selviytyjistä resortille.
Sunnuntaina esitettävässä Selviytyjät Suomi Extrassa nähdään, kuinka Selviytyjistä häädetty Markus Pöyhönen palaa resortille, jossa häntä odottavat kilpailusta jo aiemmin pudonneet kilpailijat..

Resortissa Pöyhönen repeää nauruun nähdessään itsensä peilistä viikkojen viidakossa oleskelun jälkeen. Hän haukkaa heti proteiinipatukkaa autuas ilme kasvoillaan.

– Tätä hetkeä on odotettu, että pääsee syömään, Pöyhönen sanoo.

Selviytyjien äänestystulos ei tullut miehelle itselleen kovinkaan suurena yllätyksenä. Hän toteaa Selviytyjät Suomi Extrassa aavistelleensa päänsä olevan pölkyllä, sillä hän oli jo aikaisemmissa heimoneuvostoissa saanut ääniä.

Hän myöntää olevansa helpottunut päästessään pois saarelta.

– Fyysinen puoli on väsynyt, henkinen on ok. Ravinnon puute oli sellainen, joka sai mielen maahan. Nyt on helpottunut olo kun pääsee syömään, hän toteaa.

– Kaipasin himasta eniten ruokaa ja herkkuja. Voi olla, että Suomessa tulee sekoaminen, kun pääsee kotona ruokakauppaan, hän virnistää.


Pöyhönen pohtii, että hänen kompastuskivensä kisassa oli se, ettei hän osallistunut aktiivisesti juonitteluun.

– En ole lähtökohtaisesti juonija. Alussa ajattelin, että haistelen tässä. Itsellä ei ollut hirveesti energiaa loppuvaiheessa. Usko loppui itsellä. Heimossa oli hyvä meininki. Energianvähyys vaikutti siihen, etten puhunut paljoa.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30. Selviytyjät Extra esitetään sunnuntaisin klo 22.30.