Yllätyspudotus Selviytyjissä – nälässä kärvistellyt Markus Pöyhönen passitettiin kotiin kilpailusta: ”Kuin kukka, joka on nuupahtanut”

Julkaistu:

Selviytyjät Suomi -kisassa nälkä ja uupumus vaivaavat Carabao-heimoa.
Viime viikolla Carabao-heimo koki jälleen yhden tappion ja joutui heimoneuvostoon. Neuvostoa seurannut Kuwago-heimo pääsi äänestämänään pois yhden kilpailijan Carabaosta.

Janne sai eniten ääniä ja joutui jättämään kisan. Viidakossa miestä odotti kuitenkin yllätys, sillä hän sai käärön, jossa luki hänen joutuvan Karkotussaarelle.

Muut kilpailijat ovat autuaan tietämättömiä, että Janne on vielä mukana Selviytyjissä ja hänellä on mahdollisuus palata kisaan.

Äänestystulos on mieleinen etenkin Kasperille, joka huokuu tyytyväisyyttä Jannen jouduttua kotimatkalle.

– Mulle paras ihminen lähti tänään. On vaikea peitellä iloa, Kasperi myhäilee.Nälän ja toistuvien tappioiden uuvuttama Carabao kärvistelee saarella mieli maassa. Etenkin Markus Pöyhösen jaksaminen herättää huolta heimossa. Entinen pikajuoksija vaikuttaa kärsivän nälästä enemmän kuin kukaan muu heimosta.

– Markuksessa on näkynyt viime päivinä paljon väsymystä. Hän ei jaksa kisoissa ja on todella uupunut, Taina Ojaniemi analysoi.

Heimo on pitänyt Markusta ja Tainaa kisan fyysisesti vahvimpina kilpailijoina. Nyt äärimmäiset olosuhteet vaikuttavat kuitenkin vieneen terän Markuksesta.

– Markuksen voimat hiipuvat silmissä, jos hän ei saa ruokaa, Inga toteaa.


Kun Kuwago vie jälleen voiton koskemattomuuskisassa, on Carabaolla jälleen suuri päätös tehtävänä. Haluavatko he lähettää kotiin heimon fyysisesti heikoimman vai kovimman kilpailijan?

– Markus on kuin kukka, joka on nuupahtanut. Pitäiskö se päästää kotiin? Nora kuiskuttelee Ingalle ja Kasperille.

– Se on niin heikko, ettei se varmaan pärjäisi yksilökisoissa, hän pohtii.

Heimoneuvostossa äänet jakautuvat Ingalle ja Markukselle. Lopulta Markus saa kolme ääntä ja joutuu jättämään kilpailun.

Selviytyjät Suomi Nelosella sunnuntaisin klo 19.30.