Näyttelijä Keira Knightley kertoo rehellisesti, millaista arki vastasyntyneen kanssa on – koti kuin pommin jäljiltä eikä edes hiuksia saa harjattua - Viihde - Ilta-Sanomat

Näyttelijä Keira Knightley kertoo rehellisesti, millaista arki vastasyntyneen kanssa on – koti kuin pommin jäljiltä eikä edes hiuksia saa harjattua

Keira Kngihtey sai toisen tyttärensä syyskuun puolivälissä. Nyt näyttelijä vieraili BBC:llä kertomassa, miten ensimmäinen kuukausi pienokaisen kanssa on sujunut.

Keira Knightley tietää, että pienen vauvan kanssa elämä voi olla jopa niin hektistä, ettei hiuksia ehdi harjaamaan lainkaan.­

14.10.2019 7:36

Hollywood-tähti Keira Knightley, 34, sai toisen lapsensa viime kuussa. Nyt näyttelijä on antanut BBC:n aamuohjelmassa haastattelun, jossa hän paljastaa, millaista arki vastasyntyneen kanssa on ollut.

Huoliteltu Knightley kertoi ohjelmassa, ettei hän ole viime aikoina juuri ehtinyt pitämään huolta ulkonäöstään, sillä kaikki aika on mennyt vauvan kanssa. Näyttelijä paljasti, ettei hän ollut perjantainakaan harjannut tukkaansa ja hänellä oli yllään ”jonkun muun mekko”.

– Tämä on kolmas kerta synnytyksen jälkeen, kun hiukseni on harjattu enkä harjannut niitä itse, kuukausi sitten synnyttänyt Knightley myönsi ohjelmassa Daily Mailin mukaan.

Näyttelijän mukaan hänen hiuksensa harjasi ihana kampaaja, joka saapui paikalle, kun hän oli vielä pyjamassa.

Knightley myönsi tv-haastattelussa myös, että äitiydessä on työlästä esimerkiksi rintamaidon pumppaaminen. Hän kertoi olevansa poissa kotoaan kuusi tuntia, joista kolme hän pumppaa maitoa. Knightleyn mukaan pumppaamisen lisäksi häntä sitoo tiukka aikataulu, joka johtuu vauvan ruoka-ajoista.

– Minun pitää mennä takaisin ennen puoli seitsemää, koska silloin on syöttö... Kaikki menee hyvin. Me teemme sen, Knightley vakuutteli tv:ssä.

Knightley poseerasi punaisella matolla Lontoossa torstaina.­

Näyttelijältä kysyttiin haastattelussa, millaisia ohjeita hän antaisi ”tavallisille” äideille. Kiireisen vauva-arjen keskellä kamppaileva tähti kehotti kaikkia olemaan kuten hän – takkutukkainen ja sotkuinen.

– Sinun pitäisi yhä olla pyjama päällä. Ja älä harjaa tukkaasi ja anna talon muuttua täydelliseksi kaaokseksi ja näe vain ihmisiä, jotka tuovat sinulle ruokaa, Knightley kertoi pilke silmäkulmassa.

Knightleyn ja hänen puolisonsa James Rightonin toinen lapsi, Delilah-tytär syntyi 13. syyskuuta. Heidän esikoistytär Edie syntyi neljä vuotta sitten. Pari on ollut naimisissa vuodesta 2013.

Knightley vaikeni visusti lapsensa syntymästä perjantaihin saakka. Hän paljasti raskautensa toukokuussa, kun hän saapui Pariisissa punaiselle matolle vauvavatsaansa esitellen.

34-vuotias Knightley nousi kuuluisuuteen 2000-luvun alussa näyteltyään Parempi kuin Beckham- ja Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan ensimmäisessä osassa.

Keira Knightley (oik.) tähditti Parempi kuin Beckham -elokuvaa vuonna 2002.­

Elizabeth Swannia Pirates of the Caribbean -elokuvissa näytelleestä Knightleystä tuli yhtäkkiä tähti, jonka kaikki tunsivat. Hän sai lukuisia rooleja suurissa Hollywood-tuotannoissa ja näytteli Pirates of the Caribbeanin jatko-osissa.

Vuosi sitten Knightley paljasti, että kuuluisuuden varjopuolena hän sai julmaa palautetta ja että paparazzit alkoivat piinata häntä taukoamatta. Knightley kertoo sivustolle, että samoihin aikoihin julkisuudessa levisi kuvia hermoromahduksen saaneesta Britney Spearsista, ja valokuvaajat tekivät kaikkensa saadakseen kuvia romahtavista naistähdistä.

Lopulta paparazzien vainoaminen sai Knightleyn pelkäämään kotoaan poistumista.

– Kotoa poistumisesta tuli jokapäiväistä taistelua, näyttelijä myöntää.

Tilanne kärjistyi niin pahaksi, että Knightley katosi julkisuudesta ja romahti täysin 22-vuotiaana.

– Sain hermoromahduksen 22-vuotiaana, joten otin vapaata ja sain diagnoosin traumaperäisestä stressihäiriöstä kaiken tapahtuneen vuoksi, Knightley kertoi.

Äkkikuuluisuuteen noussut näyttelijä hakeutui terapiaan, josta hän sai apua mielenterveysongelmiinsa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?