Elastinen julkaisi harvinaisen perhepotretin lastensa kanssa – nappasi pellavapäiset pienokaiset syleilyynsä

Julkaistu:

Elastinen poseeraa Instagramissaan pienten lastensa kanssa.
Räppäri Elastinen antoi faneilleen harvinaisen kurkistuksen perhe-elämäänsä Instagram-tilillään. Hellyttävässä kuvassa räppärillä on sylissään kaksi pientä lastaan.

Elastisella ja hänen puolisollaan Riinalla on vuonna 2017 syntynyt poika ja helmikuussa 2019 syntynyt tyttövauva.
– Se fiilis ku palaat keikkaputken jälkeen sunnuntaina himaan! Kiitos uskomattomasta viikosta ihan kaikille, Elastinen kirjoittaa Instagramissa.

Herkkä perhepotretti on saanut roimasti kommentteja faneilta ja räppärin kollegoilta.

– Niin tarkoitat sitä ku oot ihan rättipoikki ja valmis viikoks sänkyyn toipumaan... ja sitten ovella sulle ojennetaan lapset: ”Nyt on sun vuoro!”? , Darude naljailee kuvan kommenttikentässä.

Elastinen, oikealta nimeltään Kimmo Laiho, on puhunut julkisuudessa harvoin yksityiselämästään, eikä hän esimerkiksi ole esitellyt puolisoaan julkisuudessa. Vain elämää -ohjelmassa räppäri totesi perheen olevan hänelle kaikista tärkeintä.

– Koen kasvaneeni ihan valtavasti näiden 4-5 vuoden aikana. Mulla on ihan vilpittömästi sellainen olo, että olen lopun ikäni tässä tilanteessa onnellinen, hän sanoi.
Räppäri kertoi Anna-lehden haastattelussa isyyden mullistaneen hänen koko elämänsä.

– Isäksi tuleminen on elämäni kovin juttu. Lapsen saaminen on ravistellut perustavanlaatuisesti ajatusmaailmaani. Itsekkyys on kadonnut, ja nykyään lapsen etu on minulle kaikkein tärkein. Isäksi tuleminen on muuttanut minua myös artistina. Uskon, että sanoituksistani kuultavat läpi syvällisemmät teemat kuin aiemmin. Poikani antaa minulle syyn elää ja tehdä töitä. Olen karhuisä, joka tekee kaikkensa lapsen eteen, räppäri kertoi Annalle.