Muistatko, mistä Maisa Torppa tuli alunperin julkisuuteen? Tärähti tähdeksi vain 18-vuotiaana roisista Miss Bikini -kisasta - Viihde - Ilta-Sanomat

Muistatko, mistä Maisa Torppa tuli alunperin julkisuuteen? Tärähti tähdeksi vain 18-vuotiaana roisista Miss Bikini -kisasta

28-vuotias Maisa Torppa on ollut julkisuudessa jo yli 10 vuotta.

13.10.2019 18:30

Julkkiskaunotar ja tosi-tv-tähti Maisa Torppa on ollut tällä viikolla runsaasti otsikoissa yksityiselämänsä myllerrysten takia. Torstaina Torppa kertoi hänen ja puoliso Jari-Matti Latvalan siirtäneen häitään. Perjantaina Latvala ilmoitti, että häät on peruttu.

– Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini, Latvala kommentoi perjantaina.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala kihlautuivat kesällä 2017.

Tiedotteen mukaan Latvala halusi antaa lausuntonsa lehdistössä viime aikoina esiintyneiden, yksityiselämäänsä koskevien spekulaatioiden takia ja selventääkseen tämänhetkistä tilannetta.

– Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala totesi tiedotteessa.

Miss Bikini, Rantalentis, Viidakon tähtöset...

28-vuotias Maisa Torppa on ollut julkisuudessa jo kymmenen vuoden ajan. Julkisuuteen hän nousi alunperin Miss Bikini -kilpailusta vuonna 2009. Hän oli tuolloin 18-vuotias.

Maisa Torppa ponnahti julkisuuteen Miss Bikini -kisasta vuonna 2009.

Miss Bikini oli aikansa kohutuin missikisa. Järjestäjät mainostivat sitä ”Suomen seksikkäimpänä missikisana”. Kauneusleikkaukset eivät olleet kisassa kiellettyjä ja monet missikokelaat kertoivatkin avoimesti heille tehdyistä kauneusoperaatioista.

Torppa sijoittui alun perin kilpailussa toiseksi, mutta peri kruunun Caroliina Kinnarisen menetettyä sen pahoinpitelytuomion jälkeen.

Maisa Torppa on sanonut, ettei julkinen ura ole pelkkää ruusuilla tanssimista. Hän on kertonut tehneensä parhaimmillaan kolmea työtä samaan aikaan elättääkseen itsensä ja pienen poikansa.

Katso alla olevalta videolta Maisa Torpan esittelyvideo Miss Bikini -kisassa:

Jos video ei näy selaimellasi, niin voit katsoa sen myös täältä.

Miss Bikini -kisan jälkeen Torppa teki tv-debyyttinsä MTV:n Rantalentis -ohjelman juontajana. Julkkiskaunotar on kertonut Ilta-Sanomien haastattelussa, ettei tuolloin olisi ikimaailmassa uskonut luovansa uraa tv:ssä.

– Kuvittelin, että elämäni olisi ihan erilaista, mutta samoissa hommissa tv:ssä ollaan edelleen, hän sanoi IS:lle pari vuotta sitten.

Rantalentiksen jälkeen Torpalla riitti vientiä tv:ssä. Hänet on nähty Viidakon tähtösissä selviytymässä keskellä viidakkoa, Tuulitunneli-sarjan panelistina ja Alanyan sankarit -sarjassa.

Viidakon tähtösissä Maisa Torppa ja muut julkkiskaunottaret kilpailivat Thaimaan viidakossa.

Maisa Torppa kuvattuna Viidakon tähtösten julkistustilaisuudessa 2013.

Vuonna 2012 Torppa meni naimisiin Atte-rakkaansa kanssa. Hän sai esikoispoikansa saman vuoden syyskuussa, kuukausi häiden jälkeen. Suhde päättyi pian eroon.

Vuonna 2015 Torppa viihtyi otsikoissa. Hän aiheutti blogikirjoituksellaan muun muassa tissikohun, jossa tyrmäsi pienet rinnat.

Myöhemmin Torppa myönsi laukoneensa kommenttejaan aiheuttaakseen kohua.

Maisa Torppa kuvattuna 2015 Snackyn tapahtumassa, jossa hän ja monet muut tv:stä tutut julkkiskaunottaret pesivät autoja.

Vuonna 2015 Maisa Torpalla riitti kiireitä tv-töiden parissa. Hänet nähtiin muun muassa Tuulitunneli-ohjelman panelistina ja Alanyan sankarit -ohjelmassa.

Jari-Matti lähestyi Facebookissa

Vuonna 2016 Torppa vahvisti suhteensa rallikuski Jari-Matti Latvalaan. Latvala paljasti Ilta-Sanomien haastattelussa iskeneensä silmänsä Maisa Torppaan ensimmäisen kerran jo vuonna 2011, kun hän näki naisen Vesa Keskisen kyläkaupasta kertovassa Tuuri-ohjelmassa.

– Katsoin, että onpas aivan ihastuttava tyttö! Sitten ajattelin, että eihän tuollaiseen naiseen ole ikinä edes mahdollisuutta saada kontaktia, Latvala kertoi IS:lle.

Pian Tuuri-ohjelman jälkeen Jari-Matti rohkaistui ja lähetti Maisalle viestin Facebookissa. Juttu ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen, koska Maisa oli tuolloin parisuhteessa.

– Ja siitä se viestipommitus sitten lähti, Torppa nauroi IS:n haastattelussa.

2017 Torpan elämässä tapahtui kuitenkin merkittävä muutos. Hän ilmoitti Instagramissa lopettavansa julkisen uransa.

– Täysin loppuun kulutettuna ja henkisesti lyötynä mä lopetan tämän päivityksen myötä julkisen urani, Torppa kirjoitti Intagramissaan syyskuussa 2017.

–Kaikissa tv-sarjoissa olen vetänyt tietynlaista harkittua roolia. Olen erotellut tarkasti kotiminäni ja työminäni, Torppa on kertonut.

Päivityksen jälkeen hän vieraili vielä yhdessä netti-tv-sarjassa, mutta sen jälkeen hän kieltäytyi visusti haastattelupyynnöistä. 2018 Torppa palasi kuitenkin julkisuuteen muutamien kuukausien hiljaiselon jälkeen ja kertoi julkisuuden varjopuolista.

– Viimeiset puoli vuotta on ollut niin rankkaa, että minulta putosi painoa yli 12 kiloa. En todellakaan ole laihduttanut, vaan painoni putosi huomaamatta. Olen yrittänyt saada sitä takaisin, tosi-tv-tähti sanoi Ilta-Sanomien haastattelussa.

–Olin parikymppisenä ihan ihmishirviö. Olin saanut päähäni, että kun olen 20, olen aikuinen ihminen ja etsin itselleni puolison, teen lapsen ja otan asuntolainan, Maisa Torppa on muistellut julkisen uransa alkua IS:n haastattelussa.

Torppa totesi Ilta-Sanomien haastattelussa toukokuussa 2018 ahdistuneensa, kun hänen yksityiselämäänsä ruodittiin juorulehdessä. Kohuotsikoissa paistatellut nainen tuntui aivan vieraalta.

– Olen katsonut otsikoita ja miettinyt, että kenestä nuo jutut oikein kertovat, koska minun elämästäni ne eivät todellakaan ole. Olen ollut tosi naiivi. Huomasin, etten pystynyt millään tavalla hallitsemaan julkisuutta, hän sanoi IS:lle.

–Sen sanon, että olisi ollut miljoona kertaa helpompaa istua kaupan kassalla, koska siinä pystyy sentään ajattelemaan joitain omiakin juttuja. Kun tekee pitkiä kuvauspäiviä, joutuu olemaan läsnä koko ajan. Saatoin olla kaksi kuukautta putkeen kuvausmatkalla tehden 12-tuntisia kuvauspäiviä, hän on kuvaillut tv-työtä IS:lle.

Viime vuonna Torppa paljasti opiskelevansa uutta ammattia. Hän kertoi marraskuussa 2018 opiskelevansa samanaikaisesti sekä lähi- että sairaanhoitajaksi sekä suorittavansa myös lukio-opintoja.

Maaliskuussa 2019 tv-tähti valmistui lähihoitajaksi, mutta jo toukokuussa 2019 Torppa yllätti someseuraajansa kertomalla vaihtaneensa alaa täysin. Hän kertoi työskentelevänsä nyt lentoemäntänä.

– Aikaisemmat opiskelut sairaanhoitajaksi jatkuu syksyllä (älkää luulkokkaan, että hoitoala jäisi) mutta tällä hetkellä elämä menee siivillä! Nähdään Norran operoimilla Finnairin lennoilla! hän hihkui.

Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala suunnittelivat omien sanojensa mukaan ”hienoja prinsessahäitä”. Nyt häät on kuitenkin peruttu.

Aiemmin Torppa kertoi IS:lle suurimman unelmansa olevan kätilönä työskentely, mutta Instagramissa hän on sanonut kaikkien ovien olevan avoinna.

– Pidän kaikki ovet avoinna, kun on käynyt niinkin että harjoittelussa oon huomannut, että jokin juttu, mitä en pitänyt yhtään mulle suunnattuna onkin ollut ihan mielettömän mukavaa, joten harjoittelu kerrallaan, Torppa kirjoitti Instagramissa.

–Olen sen verran vanhoillinen, että vaikka itse tekisin myös työtä, niin mies on ehdottomasti perheen pää. Tuntuu, että tänä päivänä yritetään olla niin tasa-arvoisia, että naisetkin yrittävät olla perheen päitä, Maisa Torppa totesi IS:lle 2017.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?