Sara Sieppi ajautui kiusalliseen tilanteeseen lentokoneessa – ihmettelee kanssamatkustajan tökeröä käytöstä: ”Teit olostani erittäin epämukavan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sara Sieppi ajautui kiusalliseen tilanteeseen lentokoneessa – ihmettelee kanssamatkustajan tökeröä käytöstä: ”Teit olostani erittäin epämukavan”

Sara Sieppi kertoo Instgramissa kiusallisesta kotimatkastaan, minkä aiheutti kanssamatkustajan tökerö käytös.

Julkaistu: 12.10.2019 16:08

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi lomaili hiljattain Dubaissa. Hän kertoo Instagramissa joutuneensa kotimatkalla inhottavaan tilanteeseen.

Vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi lomaili äskettäin Dubaissa. Sieppi on julkaissut hiljattain omalla Instagram-tilillään useita kuvia, joista hänen matkakohteensa käy ilmi.

– Pieni lomapyrähdys kaiken kiireen keskelle. Työt mukana, lenkkarit laukussa, pää täynnä to do -hommia, mut silti ihan uudella tavalla energiavarastot täynnä jo ihan muutamassa päivässä, Sieppi kirjoittaa erään kuvansa yhteydessä, jossa hän poseeraa keskellä Dubai Mall -kauppakeskusta.

Nyt Sieppi on kuitenkin palannut lomaltaan takaisin Helsinkiin. Sieppi kertoi Ilta-Sanomille hiljattain antamassaan haastattelussa muuttaneensa yllättäen uuteen kotiin. Naisen kotimatka oli kuitenkin kaikkea muuta kuin rentouttava, mikä käy ilmi hänen tuoreesta Instagram-kuvastaan.

– Kotona taas. Tässä on pieni viesti sinulle, hyvä raitapaitainen kanssamatkustajani, Sieppi aloittaa kirjoituksensa.

– Suomen kansaa tuskin kiinnostaa, että Sara Sieppi oli eilen lentokoneessa. Jos se 50 euron Kääk-palkkio on sinulle niin tärkeä, laita minulle tilinumerosi. Nämä selfiet on siis omistettu sulle, kun taisin väistää just oikeilla hetkillä, nainen tylyttää.

Sieppi kirjoittaa kuvatekstissään, ettei pystynyt lainkaan rentoutumaan kotimatkallaan, sillä tiedosti kiusallisen tilanteen koko kuusituntisen lennon ajan.

– En pystynyt nukkumaan koko kuuden tunnin lennon aikana, koska teit olostani erittäin epämukavan. Mukavaa viikonloppua, Sieppi päättää tilityksensä.

Siepin avautuminen Instagramissa poiki paljon kommentteja, joissa ihmeteltiin kanssamatkustajan tökeröä käytöstä. Muun muassa vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg riensi kommentoimaan missikollegansa kuvaa.

– Näytä niille närhen munat, Sohlberg kehotti kommentissaan.

Myös muut Instagram-käyttäjät riensivät antamaan Siepille sympatiansa.

– Mikä ihmisiä oikeasti vaivaa? Ei pysty ymmärtämään, eräs kommentoi.

– Hävettää tämän henkilön puolesta. Jessus noita urpoja riittää, toinen ihmetteli.

Sara Sieppi nähdään parhaillaan Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Sara Sieppi on aiemminkin ottanut sosiaalisessa mediassa kantaa julkisuuden varjopuoliin. Muutamia viikkoja sitten hän avautui aiheesta Instagramin Stories -osiossaan. Sieppi kertoi tuolloin haluavansa näyttää seuraajilleen myös julkisuuden ja sosiaalisen median negatiivisen puolen.

– Olen miettinyt paljon julkisuutta ja sitä, mitä se minulle on antanut ja mistä olen joutunut luopumaan, hän kertoi Instagramissaan.

Sieppi kuvaili julkisuuden tuoneen hänelle upeita työmahdollisuuksia ja kokemuksia, mutta pelkkää ruusuilla tanssimista julkisessa ammatissa oleminen ei todellakaan ole.

– Se toinen puoli näyttäytyy välillä tämmöisenä, mikä ei sinne ruudun toiselle puolen välillä näy. Kaikki ikävät kommentit ja ne paineet. Tuntuu, että ihmiset luulevat tietävänsä ja tuntevansa sut, vaikka todellisuudessa ne ei tiedä susta mitään, hän totesi kyyneleet silmissään.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?