Maisa Torpan häät peruttiin – poseeraa nyt Instagramissa merkkilaukun kanssa: ”Nukun pitkään viikonloppuna”

Maisa Torppa palasi lauantaina Instagramiin ensimmäistä kertaa sen jälkeen, kun Jari-Matti Latvala tiedotti pariskunnan häiden peruuntumisesta.

Maisa Torppa on tunnettu somekasvo ja häntä seuraakin Instagramissa yli 69000 ihmistä.

12.10.2019 13:14

Tosi-tv-tähti Maisa Torpan puoliso, rallitähti Jari-Matti Latvala ilmoitti perjantaina medialle lähettämässään tiedotteessa, että hänen ja Torpan häät on peruttu. Latvalan mukaan syynä on se, että hän haluaa keskittyä ralliuraansa täysillä.

– Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini, Latvala kommentoi tiedotteessaan.

– Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, hän jatkoi.

Nyt Maisa Torppa on julkaissut ensimmäisen Instagram-kuvansa häiden peruuntumisuutisen jälkeen. Kuvassa Torppa seisoo portailla minihameeseen ja korkokenkiin pukeutuneena. Kädessään hänellä on muotimerkki Chanelin laukku.

Kuvatekstissä Torppa vihjaa käyttävänsä viikonlopun nukkumiseen.

– Nukun pitkään viikonloppuna, Torppa kirjoittaa englanniksi aurinkolaseihin sonnustautuneen hymynaaman kera.

Torpan Instagram-tili on hyvin suosittu ja hänellä on siellä yli 69 000 seuraajaa.

Iltalehti kertoi perjantaina, ettei Torppa ei osannut ottaa kantaa suhteensa tilanteeseen tai siihen, onko kihlaus purkautunut vai ei. Ennen Latvalan lausuntoa hän kertoi IS:lle, ettei häitä ole hänen mukaansa peruttu.

– Häitä ei tosiaankaan ole peruttu. Meillä on Jari-Matin kanssa kaikki oikein hyvin, Torppa kommentoi torstaina.

IS:n tietojen mukaan viikko sitten lauantaina Latvala ja Torppa kävivät vakavan keskustelun tulevaisuudestaan Suomen-kodissaan Vantaalla. IS:n tietojen mukaan Maisa sai kuulla häiden perumisesta ja lähti sen kuultuaan Monacoon. Latvala puolestaan matkasi Espanjaan testeihin.

Torppa majoittui Monacossa luksushotelliin, ei Latvalan asuntoon. Maisa laittoi Instagramiin itsestään kuvia Monacossa sekä yhden kuvan, jossa hän istui hotellihuoneen sängyllä.

Latvala puolestaan osallistui viime viikolla Walesin ralliin, joka päättyi rajuun ulosajoon kisan seitsemännellä erikoiskokeella. Hän oli tapahtumahetkellä rallin viidennellä sijalla. 34-vuotiaalle Latvalalle takaisku oli kova. Hänellä ei ole sopimusta ensi kaudeksi.

Torpan ja Latvalan yksityisasiat ovat olleet esillä syyskuusta saakka. Tuolloin avoimesti elämäänsä sosiaalisessa mediassa jakava Torppa kertoi Instagramissa, että hän joutui sairaalahoitoon pitkittyneen stressin vuoksi.

– Stressin seurauksena mä sain vakavan sairauskohtauksen ja joudun olemaan nyt sen takia sairaalahoidossa, Torppa kertoi Instagramissa.

Torppa sanoi tuolloin Instagram-päivityksissään kokevansa, että media on seurannut häntä ja hänen miespuolista ystäväänsä viikkojen ajan. Hän kirjoitti myös, että asianajajaan on oltu yhteydessä.

Tietoa ei ole vielä lähdetty hakemaan

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?