Jari-Matti Latvala puhuu viimein: ”Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua”

Julkaistu:

Ralliautoilija Jari-Matti Latvala kommentoi viime aikojen uutisia tiedotteessaan.
Jari-Matti Latvala on päättänyt kommentoida viime päivien uutisointia perjantaina julkaisemassaan tiedotteessa. Hän kertoo tiedotteessa, että hänen häänsä Maisa Torpan kanssa on peruttu.

Tiedotteen mukaan lehdistössä viime aikoina esiintyneiden, yksityiselämäänsä koskevien spekulaatioiden takia ja selventääkseen tämänhetkistä tilannetta, Jari-Matti Latvala haluaa antaa lausunnon.

–Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala kommentoi tilannetta.

Rallikuskin mukaan syynä on se, että hän haluaa keskittyä täysillä uraansa.

–Haluan nyt keskittyä sataprosenttisesti Rallin MM-sarjan kahteen jäljellä olevaan kilpailuun ja auttaa tiimiäni varmistamaan toisen perättäisen valmistajien MM-tittelin, ralliautoilija kertoo tiedotteessaan.

Tiedotteen mukaan Latvala ei kommentoi asiaa enempää.
Maisa Torppa kertoi IS:lle torstaina, ettei häitä ole hänen mukaansa peruttu.

–Häitä ei tosiaankaan ole peruttu. Meillä on Jari-Matin kanssa kaikki oikein hyvin, Torppa kommentoi torstaina.

Torpan mukaan tieto parin hääpäivästä vuoti medialle ja pari päätti siksi siirtää juhlaa.

–Halusimme siirtää häämme pienelle piirille pidettäväksi, ei tässä sen kummempaa.

–Vielä eilen puhuimme Jari-Matin kanssa siitä, että tahtoisimme antaa ne rahat, jotka olisivat menneet isoihin häihin, hyväntekeväisyyteen.
Torppa kertoi syyskuun lopussa Instagramissa, että hän joutui sairaalahoitoon pitkittyneen stressin vuoksi.

–Stressin seurauksena mä sain vakavan sairauskohtauksen ja joudun olemaan nyt sen takia sairaalahoidossa, Torppa kertoi Instagramissa.

Torppa sanoi tuolloin Instagram-päivityksissään kokevansa, että media on seurannut häntä ja hänen miespuolista ystäväänsä viikkojen ajan. Hän kirjoitti myös, että asianajajaan on oltu yhteydessä.

Torstaina Torppa kertoi IS:lle, että viimeaikainen julkisuus on vaatinut veronsa.

–Olen aivan loppuun kulutettu. En tiedä, miten jaksan enää, Torppa sanoi.

Latvala ja Torppa ovat olleet yhdessä vajaat neljä vuotta. Pari kihlautui juhannuksena 2017 noin vuoden seurustelun jälkeen. Torppa kertoi tänä syksynä viettäneensä polttareitaan, mutta pari ei ollut paljastanut häidensä ajankohtaa julkisuudessa.

Jari-Matti Latvalan tilanne on huolestuttanut muun muassa Toyotaa johtavaa Tommi Mäkistä. Latvala on ajanut Toyotan WRC-autolla MM-ralleja vuodesta 2017.

–Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on ollut julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen, Mäkinen sanoi IS:lle alkuviikolla.