Futisvaimojen julkinen riita eskaloitui tappo­uhkauksiin – myös glamourmalli työnsi lusikkansa soppaan

Julkaistu:

Riita
Coleen Rooney syytti aiemmin tällä viikolla Rebekah Vardya yksityisten tietojensa vuotamisesta brittilehti The Sunille. Soppa on paljastuksen jälkeen saennut entisestään.
Britanniassa nousi tällä viikolla suuri kohu, kun jalkapallotähti Wayne Rooneyn vaimo Coleen Rooney kertoi käräyttäneensä henkilön, joka on vuotanut futisvaimon yksityisasioita jo pidempään aikaan The Sunille.

Rooney kertoi Twitterissä selvittäneensä Instagramiin virittämänsä ovelan ansan avulla, että kaiken takana on mitä ilmeisimmin ollut toinen jalkapallovaimo, Jamie Vardyn puoliso Rebekah Vardy.

Rooneyn Instagramissa jakamat tarinat oli nimittäin naisen mukaan katsottu vain Vardyn tililtä, sillä nainen oli blokannut kaikki muut käyttäjät alettuaan epäillä, että vuotojen takana on Vardy.
Vardy kiisti tuoreeltaan Rooneyn syytökset, ja nyt nainen kertoo saaneensa tappouhkauksia Coleen Rooneyn paljastusten takia.


Raskautensa loppuvaiheissa oleva tosi-tv-tähti Rebekah Vardy vuodatti Daily Mailille, että juttu on riistäytynyt käsistä.

– Minulle on viestitetty, että minun pitäisi kuolla, lasteni pitäisi kuolla ja syntymättömän lapseni pitäisi kuolla. Tällainen on kestämätöntä ihan kenelle tahansa, Vardy kertoi lomaltaan Dubaista.

– Olen vankkaa tekoa, mutta tämä on saanut minut kyyneliin.

Myös brittilehti Mirror uutisoi, että Vardyjen talon edustalla Britanniassa on nähty useita poliisiautoja Rebekahille tulleiden tappouhkausten takia.

Vardy kertoi Daily Mailille yrittäneensä keskustella aiheesta Rooneyn kanssa puhelimessa, mutta se ei johtanut erityisen hedelmälliseen lopputulokseen.


– Puhelu ei ollut helppo. Sanoin Coleenelle, että hän tuhonnut minut julkisesti ja jättänyt oman onneni nojaan. Koko maailma vihaa minua, Rebekah Vardy tilitti.

Lusikkansa soppaan on työntänyt myös glamourmalli Danielle Lloyd, joka Rooneyn ulostulon jälkeen syytti Vardyn myyneen valheellisia tietoja The Sunille myös hänestä.

– Voi hyvä luoja, hän myy vieläkin valejuttuja! Luulisi, että hän olisi jo oppinut, Lloyd kirjoitti ja jakoi Twitterissä myös kuvakaappauksen The Sunissa olleesta otsikosta, jonka mukaan Lloyd olisi anellut Vardya etsimään hänelle rikkaan jalkapalloilijapoikaystävän.

Vardy on kiistänyt myös Lloydin väitteet. Hän väitti Rooneylle aiemmin kirjoittamassaan vastineessa, että hänen Instagram-tiliinsä on päässyt käsiksi myös muita ihmisiä. Nyt hän kertoo Daily Mailille palkanneensa asiantuntijoita tutkimaan tietoja, ketkä hänen tiliään ovat mahdollisesti päässeet käyttämään ja sitä kautta tonkimaan tietoja Rooneysta.

– Viime vuosien aikana olen antanut pääsyn tililleni muutamille ihmisille, joiden joukossa on PR-toimisto ja mainostoimisto. Ja kyllä, olen antanut salasanani. Olen ajatellut, että se on tässä yhteydessä normaali tapa toimia, Vardy tilitti lehdelle.

– En olisi ikinä uskonut, että jotain tällaista voisi tapahtua.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt