Francesca, 24, näyttelee Netflixin suosikki­sarjassa tatuoitua skinheadia – naisen todellinen ulkonäkö mykistää: ”Onko tässä edes sama ihminen?”

Julkaistu:

Näyttelijä Francesca Curran muistetaan Orange Is the New Blackin skinheadinä. Todellisuudessa näyttelijä on täysin erinäköinen kuin roolihahmonsa.
Orange Is the New Black -suosikkisarjassa seurataan naisvankilan arkea ja vankilan värikkäiden ihmisten elämää. Sarjassa naiset ovat jakautuneet useisiin jengeihin, kuten uusnatseihin. Yksi sarjassa skinheadia esittävistä näyttelijöistä on amerikkalainen Francesca Curran, joka tunnetaan sarjassa kaljusta päästään ja naamatatuoinnista.

Skinhead Helenin rooli on 24-vuotiaan näyttelijän ensimmäinen suuri näyttelijäntyö. Aikaisemmin hän on esiintynyt mainoksissa.


Näyttelijä ajoi päänsä kaljuksi roolia varten ja kuvausten ulkopuolella hän käyttää erilaisia peruukkeja. Sarjan tuotannosta on kerrottu, että Curranin maskeeraus tatuoiduksi skinheadiksi vei tuntikausia.

Todellisuudessa Curran on hyvin erinäköinen kuin roolihahmonsa, eikä nuorta kaunotarta ole tunnistaa samaksi ihmiseksi siviilissä.

Curran julkaisee ahkerasti kuvia Instagramissa ja otosten kommenteissa sarjan fanit äimistelevät, etteivät ikimaailmassa tunnistaisi naista normaalissa tyylissään sarjan Heleniksi.
– Sain viimein katsottua Orange Is the New Blackin loppuun ja googlasin sinut. Melkein purskautin kahvin suustani, kun näin miltä näytät, eräs fani kirjoittaa Instagramissa.

– Vannon, etten en ikimaailmassa olisi tunnistanut sinua, jos olit tullut kadulla vastaan.

– Onko tässä oikeasti edes sama ihminen?

Curran on kertonut haastatteluissa valmistautuneensa rooliin treenaamalla itsepuolustusta. Curran on tehnyt suurimman osan sarjassa nähtävistä stunteista itse.

Hän on kuvaillut Instagramissaan ilmestyneensä koekuvauksiin maihareissa ja hihattomassa paidassa, eikä hän olisi ikinä uskonut saavansa roolia.

– Kuumana elokuisena aamuna menin koekuvauksiin maihareissa ja topissa. Olin rauhallinen ja ajattelin, että mahdollisuuteni ovat pienet. Tein parhaani. Kaksi päivää myöhemmin sain puhelinsoiton, joka mullisti elämäni, hän on muistellut.
Curran on naureskellut Instagramissa olleensa lääkärin vastaanotolla, kun hän sai puhelun agentiltaan, joka kertoi hänen saaneen roolin.

– Halasin ensimmäistä vastaantulevaa hoitajaa ja purskahdin itkuun. Silloin en tiennyt mitä sarja tulisi minulle merkitsemään. Luulin, että minulla oli vain muutama vuorosana. Voi pojat, mikä matka tämä on ollut.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt