Nea, 22, on Wellnessmalli-kisan ennakkosuosikki! Näyttävä personal trainer keräsi huiman äänisaaliin: ”Uskon tehneeni vaikutuksen syystä”

Julkaistu:

ennakkosuosikki
Nea Mikkola on lukijoiden ennakkosuosikki Wellnessmalliksi.
Turkulainen Nea Mikkola on voittanut Ilta-Sanomien virallisen finaaliäänestyksen Wellnessmalli 2019-kisaan liittyen. 22-vuotias Mikkola keräsi äänistä 20 prosenttia.

Ääniä annettiin yhteensä massiiviset 41 000.
– On aina ihana huomata, että tekee vaikutuksen omana itsenään! Näin upeesta finaalikymmeniköstä on mieletöntä tulla valituksi suosikiksi, mutta uskon tehneeni vaikutuksen syystä, Mikkola pohtii.


Valmentajana ja personal trainerina työskentelevä Mikkola uskoo, että onnistui välittämään positiivisen elämänasenteensa kuviin.

– Halusin kaiken muun lisäksi välittää ajatuksen siitä, että on ennen kaikkea rohkeutta ja vahvuutta lähteä tavoittelemaan asioita, jotka tuo juuri itselleen hyvinvointia ja onnellisuutta. Ajattelemalla asiat selkenee ja kokeilemalla oppii.

Finaaliin Mikkola kokee olevansa jo valmis.

– Vielä täytyy ainakin hioa muutamat tanssimuuvit timanttisiksi finaalishowta varten, hän tuumaa.

Toisen paikan äänestyksessä lunasti Karoliina Makelä. Ensimmäisessä äänestyksessä ennakkosuosikin tittelin saanut Mäkelä, 20 sai äänistä 15 prosenttia.

– Luulen, että ihmiset pitävät positiivisesta ja rennosta suhtautumisestani elämään, sekä pystyvät samaistumaan sekä inspiroitumaan tekemisistäni, Karoliina pohti suosionsa syitä.


Jaetulle kolmannelle sijalle sijoittuivat Veera Könönen ja Sanni Saarinen. He saivat ääniä kummatkin 14 prosentin verran.


– Vahvuuteni on vahva oma juttu somessa ja erottuvuus muista. Minulle hyvinvointi on liikunnan ja ravinnon lisäksi myös musiikkia, ystäviä ja huumoria. Musiikki näkyy vahvasti Instagramissani. Julkaisin myös hetki sitten oman ensimmäisen biisini. Saan helposti uusia ideoita ja se näkyy myös somekanavillani, Veera pohtii vahvuuksiaan.


– -Päättäväisyys, mutta samalla sopiva rentous. Pyrin aina olemaan oma itseni ja tekemään asiat omalla tyylilläni, Sanni kertoo vahvuuksistaan.

Äänestyksen tulokset vaikuttavat myös uuden Wellnessmallin valintaan, sillä sen voittajana Nea Mikkolalle on kilpailussa luvassa viisi lisäpistettä. Toiseksi tullut Karoliina Mäkelä saa kolme ja kolmanneksi tulleet Veera Könönen sekä Sanni Saarinen yhdet pisteet.


Historian ensimmäinen Wellnessmalli-kilpailu lähenee loppuhuipennustaan, kun voittaja ratkeaa 20.10 I Love Me -messuilla. Aiemmin Fitnessmalli-kilpailuna tunnetussa kisassa haetaan tänä vuonna monipuolista hyvinvointialan ammattilaista ja esikuvaa.

– Haemme terveelliset elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa. Nykyajan Wellnessmallista huokuu sporttinen ja iloinen elämänasenne, kilpailun omistaja ja luotsaaja Anni Vallius pohjusti aiemmin.

– Finalistien valinnassa on painotettu hyviä arvoja sekä kuvauksellisuutta, sillä kisan voittaja toimii hyvinvoinnin lähettiläänä sekä sosiaalisessa että perinteisessä mediassa, hän jatkoi.

Wellnessmalli-finaali I Love Me -messuilla sunnuntaina 20.10.2019.

Meikki: Pretty By Flormar, Heidi Kämppi ja Iia Salmi, Hiukset: Parturi-kampaamo Bow, Noora Himmanen, Heli Kaikkonen, Annika Saari ja Marita Stenius, Vaatteet: Leggou, Rusketus: Vita Liberata

Juttua muokattu: Karoliina Mäkelä voitti ensimmäisen äänestyksen. Toisen äänestyksen voitti Meiju Järvimäki.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt