Malesian ex-kuninkaan erovyyhti sakenee: venäläinen missivaimo väittää jääneensä puille paljaille – lapsen isyydestä leimahti oikeustaisto - Viihde - Ilta-Sanomat

Malesian ex-kuninkaan erovyyhti sakenee: venäläinen missivaimo väittää jääneensä puille paljaille – lapsen isyydestä leimahti oikeustaisto

Malesian entisen kuninkaan Muhammad V:n ja venäläismissi Oksana Voevodinan, 27, suhde paljastui viime marraskuussa, kun parin hääkuvat ilmestyivät sosiaaliseen mediaan.

Malesian entisen kuninkaan Muhammad V:n ja venäläismissi Oksana Voevodinan, 27, suhde paljastui viime marraskuussa, kun parin hääkuvat ilmestyivät sosiaaliseen mediaan.

Julkaistu: 11.10.2019 16:58

Malesian entisen kuninkaan ja venäläismallin liiton ongelmia puidaan pian oikeudessa.

Malesian entisen kuninkaan Muhammad V:n ja venäläismissi Oksana Voevodinan, 27, suhde paljastui viime marraskuussa, kun parin hääkuvat lähtivät leviämään sosiaalisessa mediassa.

Tammikuussa 50-vuotias kuningas päätti yllättäen luopua kruunustaan. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Malesian kuningas on luopunut kruunustaan.

Toukokuussa syntyi parin pieni Leon-poika.

Suhde ajautui pian lapsen syntymän jälkeen kriisiin, sillä Muhammad V rupesi epäilemään onko poika sittenkään hänen biologinen lapsensa.

Nyt parin parisuhdeongelmia puidaan oikeudessa, jossa aiotaan selvittää juurta jaksain, onko entinen hallitsija pojan isä vai ei.

Daily Mailin haastattelema Oksana sanoo olevansa järkyttynyt väitteistä, ettei Leon olisi muka Muhammadin poika.

– Minun ei tarvitse todistella mitään kenellekään. Poikani on syntynyt avioliitosta ja hän oli toivottu lapsi. Hän näyttää tismalleen isältään ja hänellä on aasialaiset piirteet, Oksana jyrisee.

Brittimedian tietojen mukaan Venäjälle muuttanut Oksana Voevodina on haastanut nyt entisen hallitsijan oikeuteen ja hän toivoo oikeuden määräävän miehen isyystestiin.

Oksanan kuvaillaan vaativan oikeusteitse myös elatusapua. Venäläismissi vaatii Muhammadia maksamaan hänelle yli 25 000 euroa elatusmaksuja ja antamaan hänelle miljoonalukaalin Moskovasta.

Muhammad V:n asianajaja on kommentoinut medialle Oksanan lähteneen Malesiasta omasta halustaan, vaikka Oksana on väittänyt aviomiehensä heittäneen hänet ulos palatsista.

Kuvituskuva

Muhammad V on asianajajan mukaan valmis sopimaan avioerosta ja lapsen huoltajuuteen liittyvistä yksityiskohdista oikeuden ulkopuolella, jos Oksana ei lavertele parin yksityisasioista julkisuudessa.

– Hän on valmis maksamaan merkittävän ja avokätisen summan rahaa, jos Oksana suojelee hänen yksityisyyttään.

Oksana on väittänyt venäläismedialle, ettei Muhammad V ole antanut lapselleen tai vaimolleen penniäkään. Muhammadin asianajaja on eri mieltä.

– Hän sai rahaa, Porschen ja Cartierin koruja, asianajaja on sanonut venäläislehdille.

Tuoreimmat osastosta