Onnellisesti kihloissa oleva Pirkko Mannola, 80, luopui hääaikeistaan – antoi häämekkonsa hyväntekeväisyyteen: ”Yhtään ei kaduta” - Viihde - Ilta-Sanomat

Onnellisesti kihloissa oleva Pirkko Mannola, 80, luopui hääaikeistaan – antoi häämekkonsa hyväntekeväisyyteen: ”Yhtään ei kaduta”

Pitkän uran tehnyt Pirkko Mannola, 80, tekee paluun valkokankaalle. Hääaikeistaan rakastettu näyttelijä kuitenkin luopui ja antoi hääasukseen suunnittelemansa mekon hyväntekeväisyyteen.

12.10.2019 7:38

Viihteen monitaituri Pirkko Mannola, 80, on kuin syntynyt yleisön eteen. Hän on 60 vuotta kestäneellä urallaan ansainnut paikkansa suomalaisten suursuosikkina.

Sitä parasta Pirkkoa nähdään tällä viikolla käynnistyneellä 80-vuotiskiertueella. Lauantaina hän hurmaa Hyvinkääsalissa.

Valkokankaalla Mannola nähdään seuraavaksi lokakuun lopulla, kun Taru Mäkelän uutuusohjaus Täydellinen joulu tulee ensi-iltaan.

Vuoden 1958 Miss Suomeksi valinnasta lähtien Mannola on ansainnut elantonsa laulamalla ja näyttelemällä.

– Minulla ei ole ollut uralla pidempiä taukoja paitsi tyttären syntyessä. Elokuva-alan mahtimies Toivo Särkkä tapasi sanoa, että Pirkko on sellainen, että jos yksi oksa katkeaa, hän tarttuu toiseen oksaan.

 

Keväällä tuli kymmenen vuotta Mannolan aviomiehen, ohjaaja Åke Lindmanin kuolemasta. Mannola käy hoitamassa hautaa, usein mukana on myös nykyinen kihlattu Göran Stubb.

– Meillä kummallakin on ollut vuosikymmeniä kestänyt avioliitto. Ei tässä iässä voi olla mustasukkainen toisen menneisyydelle.

Joulukuussa parilla tulee täyteen neljä vuotta yhdessäoloa. He ovat alusta lähtien joutuneet vastailemaan kysymyksiin naimisiinmenosta.

– Aluksi ajattelimme avioitua, mutta pikku hiljaa olemme päätyneet siihen, että miksi ihmeessä. Häitä ei tule, emme mene naimisiin, Pirkko ilmoittaa.

Mannola nähdään pian myös valkokankaalla, kun Taru Mäkelän uutuusohjaus Täydellinen joulu tulee ensi-iltaan.­

Varmuuden vuoksi hän lahjoitti häämekokseen ajattelemansa roosan värisen pitsimekon elokuussa Taiteiden yönä olleeseen hyväntekeväisyysmyyntiin.

– Yhtään ei kaduta. Sinne meni hyvän asian puolesta, Pirkko hihkaisee.

Voit lukea Pirkko Mannolan kuulumiset kokonaisuudessaan viikonlopun Ilta-Sanomista tai digilehdestä.

Pirkko Mannola lahjoitti hääpuvuksi tarkoitetun pitsimekkonsa hyväntekeväisyyteen.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?