Ystävä julkaisi tunteikkaan päivityksen Bam Margeran murheellisesta tilanteesta – Jackass-tähden alamäki eskaloitui huolestuttavasti

Julkaistu:

alamäki
Bam Margera on kertonut avoimesti hakeutuneensa vieroitushoitoon ja yrittävänsä saada elämänsä kuntoon. Nyt julkkistatuoija Kat Von D on astunut ystävänsä tueksi.
Tosi-tv-tähti Bam Margeran, 40, vointi on herättänyt tänä syksynä syvää huolta. Kaikki alkoi elokuussa, kun Margera julkaisi Instagram-tilillään sekavia päivityksiä, joissa hän syytti perhettään ongelmistaan ja aneli apua Dr. Phililtä.

Margera saikin lopulta apua tv:stä tutulta psykologilta ja suostui tämän ehdotuksesta menemään katkaisuhoitoon ja saamaan ammattiapua myös mielenterveysongelmiinsa sekä itsetuhoisuuteen.

Tällä viikolla Margeran pitkäaikainen ystävä, julkkistatuoija Kat Von D julkaisi Instagramissa koskettavan päivityksen, jossa hän ottaa kantaa Margeran tilanteeseen.

Kat Von D kertoo julkaisussaan, että päihderiippuvuuden selättäminen on äärimmäisen vaikea prosessi, josta hänellä on itsellään omakohtaista kokemusta.

– Raitistuminen ei ollut minulle helppoa. Vaikka siitä tulee heinäkuussa 12 vuotta, kun olen ollut kuivilla alkoholista ja huumeista, muistan silti selvästi fyysisen kivun vieroitusoireista, syvän halun kuolla ja hämmentävän tunteen yksinäisyydestä, jota tunsin päivänä, kun päätin lopettaa.

Kat Von D:n mukaan päihteet lopetettuaan ihminen ymmärtää nopeasti, ketkä ovat hänen todellisia ystäviään. Hän kertoo, että jäi itse hyvin yksin tilanteessa. Hän myöntää olleensa itsetuhoinen ja pelastuneensa täpärästi ystävänsä tultua hänen luo ja pistäneen hänet piirtämään.
Nyt Kat Von D haluaa auttaa riippuvuuden ja vieroitusoireiden kanssa kamppailevaa Margeraa. Hän julkaisi Instagramissa kirjoituksensa yhteydessä videon, jolla ystävykset piirtävät yhdessä.

– Eilen sain vierailla ystäväni Bamin luona, joka on julkisesti jakanut pyrkimyksensä vieroittautua. Ja voi pojat, oli kaunista saada viettää aikaa yhdessä ja piirtää, Kat Von D kertoo.

– Olen niin ylpeä Bamista, joka vilpittömästi yrittää tehdä merkittäviä muutoksia – niin vaikeaa kuin onkin olla erossa perheestä ja kodista.

Kat Von D:n mukaan yleisö ei näe sitä kamppailua, mikä vieroitusprosessin taustalla tapahtuu.

– Kukaan ei näe kamppailua tai rumia, kivuliaita hetkiä, jotka tapahtuvat kulissien takana, jos ei ole sen keskellä itse.

Kirjoituksessaan Kat Von D toivoo, ettei somekansa tuomitsisi niin hanakasti toisiaan ja sitä, millaisia ongelmia kukin käy läpi. Hänen mukaansa vaikeita asioita läpi käyviä pilkataan ja heidän kustannuksellaan vitsaillaan.

– Toivon, että voisimme olla paljon hellempiä toisillemme. Etenkin sosiaalisessa mediassa.

– Kiitos Bam, että olet ollut aina siellä minua varten. Olen niin vi*** ylpeä sinusta enkä malta odottaa, että näen, mitä upeita asioita tulet tekemään, Kat Von D päättää kirjoituksensa.


Bam Margera on julkaissut hoitojaksonsa aikana lukuisia Instagram-kuvia ja videoita, joissa hän on kertonut kuulumisiaan. Hän on paljastanut, että kun hänen hoitonsa on saatu päätökseen, järjestää hän juhlat, joissa syödään ”suomalaista herkkua” eli poron lihaa. Margera on myös kertonut, ettei juhlissa suvaita lainkaan alkoholia, sillä hän on tosissaan vieroituksensa kanssa.

Useisiin Margeran kuviin on kerääntynyt häijyjä kommentteja, joissa miehen todetaan muuttuneen valtavasti ja hänen ulkonäköään haukutaan kovin sanoin. Hänen epäillään myös repsahtavan ja kommenteissa uskotaan, ettei hän tule saamaan elämäänsä kuntoon.

Tähti itse on kuitenkin vakuutellut, että hän tulee vielä nousemaan pohjalta. Margera on naimisissa Nicole Boydin kanssa. Heillä on 2-vuotias Phoenix-poika, joka on ollut yksi tärkeä syy Jackass-tähden hoitoon hakeutumiselle. Margera kertoi Dr. Philille, että hän tekisi poikansa eteen mitä tahansa.

– Hän on upein lapsi ikinä. Hän on paras ystäväni, ja olen tuntenut hänet vain alle kaksi vuotta, Margera totesi kyynelehtien Dr. Philille.


Dr. Phil kysyi, mitä Jackass-tähti olisi tehnyt, jos ei olisi saanut nähdä poikaansa vaikeina aikoina.

– Olisin poistunut täältä, Margera totesi yksiselitteisesti.

– Jos en olisi nähnyt häntä, en tiedä missä olisin, hän lisäsi.

– Olisit siis tappanut itsesi? Dr. Phil kysyi.

– En siksi, että olisin halunnut tehdä niin, vaan sitten tilanne olisi ollut sellainen, että minulla olisi ollut mahdollisuus poistua täältä, jos haluan, Margera kuvaili tuntojaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt