Vappu Pimiä julkaisi kuvan elämänsä seitsemän vuotta sitten mullistaneesta hetkestä – vastasyntynyt Viola-tytär kellii äitinsä vatsan päällä

Julkaistu:

perhe
Vappu Pimiän esikoistytär täytti 7 vuotta. Suosikkijuontaja muistelee Instagramissa hetkeä, jolloin pieni Viola muutti perheen elämän.
Juontaja Vappu Pimiän, 41, esikoistytär Viola vietti torstaina syntymäpäiväänsä. Pimiä julkaisi juhlan kunniaksi Instagramissa kuvan, jossa Viola lepää vastasyntyneenä äitinsä vatsan päällä. Kuvatekstissä juontaja muistelee seitsemän vuotta sitten koettua mullistavaa hetkeä.

– Aika tarkkaan seitsemän vuotta sitten tunnelmat olivat nämä. Tuntuu, että tästä hetkestä on ikuisuus ja toisaalta tuntuu, kuin tuo hetki olisi ollut eilen. Äidiksi tuleminen on ollut mullistavin kokemukseni ja olen valtavan kiitollinen, että olen saanut kokea sen kahdesti, Pimiä kirjoittaa Instagramissa.
Pimiä kertoo, että Violasta on kasvanut reipas tyttö, joka on nykyään innokas koululainen. Hän aloitti ensimmäisen luokan tänä syksynä.

– Seitsemän vuoteen on mahtunut paljon ja nyt meillä asuu nuori neiti, jolla on loistava huumorintaju ja niskojakin jo nakellaan ihan kiitettävästi. Koulun alkaminen on kasvattanut sinua valtavasti. Innostut uusista asioista, mutta olet välillä itsellesi vähän liian ankara, jos et heti onnistu. Ystävät muuttuvat päivä päivältä tärkeämmiksi, mutta onneksi meidän syli kelpaa edelleen, Pimiä kirjoittaa.

Syntymäpäiväonnittelujen lisäksi Pimiä myös kiittää tytärtään siitä, että saa olla tämän äiti.

– Kiitos Viola, että valitsit juuri meidät vanhemmiksesi, en malta odottaa mitä seuraavat seitsemän vuotta tuovat tullessaan, vaikka välillä toivoisin, että voisin pysäyttää kellot, kun aika menee vähän liian nopeasti.


Kun Viola syntyi, Pimiä oli 34-vuotias. Kolme vuotta myöhemmin Pimiän ja aviopuoliso Teemu Huuhtasen perhe täydentyi, kun toinen tytär Selma syntyi.

– Olen saanut lapset niin sanotusti iäkkäämmällä iällä – tai nykypäivänä ehkä normaalilla iällä. Ei tarvitse miettiä, että jäisin mistään paitsi, Pimiä kertoi IS:lle tänä kesänä.



Pimiän perhe on viettänyt tytärten syntymästä saakka paljon aikaa mökillä, joka on nelikolle rakas paikka. Molempien lasten vauva-aikana Pimiä vietti runsaasti aikaa mökillä ja tytöt viihtyvät siellä myös nykyään. Tänä syksynä mökkeilyrytmiin on tullut muutoksia Violan koulutaipaleen vuoksi.

– Ei se meidän oloa täällä mökillä silti miksikään muuta. Sitten pitää vain lähteä aikaisemmin ajamaan takaisin Helsinkiin, jotta Viola ehtii kouluun, Pimiä totesi kesällä.
Pimiä on ollut jo vuosien ajan esillä julkisuudessa. Hän on tehnyt radiojuontajan töitä ja viime vuosina toiminut lukuisien tv-sarjojen juontajana. Tänä syksynä hänet nähdään Maajussille morsian- ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmissa.

Pimiä kertoi kesällä, ettei hänen julkisuutensa juuri hetkauta perheen lapsia.

– Meidän lasten maailmassa se on niin tavallista, että tv:ssä on välillä Mikko- tai Jukka-setä tai Susanna-täti.

Tyttöjen ystävät sen sijaan ovat panneet merkille, että Violan ja Selman äiti onkin tv:stä tuttu.

– Enemmän se näkyy vaikka tyttöjen päiväkotikavereiden keskuudessa. Muutuin yhtäkkiä Violan ja Selman äidistä Vappu Pimiäksi. He huutelevat minulle, että terve Vappu Pimiä!