Kim Kardashian ylisti Greta Thunbergia – pröystäili sitten yksityiskoneessa ennen mannertenvälistä lentoa

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

Kim Kardashian sanoo olevansa kiinnostunut ympäristöstä. Niin kiinnostunut hän ei ole, että jättäisi yksityislentokoneella lentämisen.
Ammattijulkkis Kim Kardashian vietti tämän viikon alun Armeniassa. Siellä ollessaan hän antoi uutistoimisto Reutersille haastattelun, jossa hän ylisti ruotsalaista ilmastoaktivistia Greta Thunbergia.

Katso yllä video haastattelusta.

– Minusta hän on todella upea nuori tyttö. Hän on todella urhea ja rohkea vastustaessaan aikuisia, jotka voivat olla todella pelottavia, Kardashian kehui.

– Hän on niin avoin ja rehellinen, ja juuri sitä tarvitsemme. Ilmastonmuutos on vakava ongelma.

Kardashian myös kertoi haastattelussa, kuinka hän opettaa lapsiaan ympäristötietoisiksi. Hän kehui vaihtaneensa kotonaan muoviastiansa lasisiin ja kompostoivansa.

Kardashian myös sanoi haluavansa tavata Thunbergin.

– Ehdottomasti! Kuten sanoin, hän on todella urhea ja vahva nainen, joka on todella taistellut sen puolesta, mihin uskoo.


Thunberg herätti maailmanlaajuista huomiota puhuessaan syyskuussa YK:n ilmastokokouksessa New Yorkissa. Hän sanoi maailman johtajille näiden varastaneen hänen lapsuutensa ”tyhjillä sanoilla”.

Torstaina Kardashian matkusti Armeniasta kotiin Los Angelesiin. Hän ei valinnut mannertenväliseen matkaan purjevenettä kuten Thunberg, joka kieltäytyy lentämästä. Kardashianin valinta oli liikennevälineistä saastuttavin, yksityislentokone.

Kardashian julkaisi Instagramissa 149 miljoonalle seuraajalleen videoita, joilla hän esitteli lentokonetta ja kiitti sen toimittanutta yhtiötä.

– Upea lentokone, Kardashian ihasteli ja julkaisi kuvan itsestään nukkumasta koneen valtavalla sängyllä poikansa Saintin kanssa.

Armenian pääkaupungista Jerevanista on yli 10 000 kilometrin lentomatka Kardashianin kotiin Los Angelesiin.

Kardashian on vannoutunut yksityislentokoneiden käyttäjä. Kerran hän matkusti miehensä Kanye Westin kanssa Yhdysvalloista Japaniin Boeing 747 -jumbojetillä, jonka kaksikko oli vuokrannut itseään varten.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt