Angelina Jolie hurmasi punaisella matolla – ainutlaatuinen muotiluomus paljasti tähden lukuisat selkätatuoinnit

rac

Julkaistu:

Ensi-ilta
Hollywoodin supertähti toi Maleficent-elokuvan ensi-iltaan myös neljä lastaan.
Hollywood-tähti Angelina Jolie häikäisi keskiviikkoiltana Disneyn Maleficent: Pahan valtiatar -fantasiaseikkailun Euroopan ensi-illassa Lontoossa ylellisessä muotiluomuksessa, josta ei puuttunut tylliä ja kimallusta.


Jo toistamiseen Pahattaren roolissa nähtävän 44-vuotiaan Jolien linnanneitohenkinen asu jätti tähden yläselän paljaaksi ja paljasti Jolien selässä olevat suuret tatuoinnit.

Jolien tiedetään olevan tatuointien ystävä ja hänellä on joidenkin tietojen mukaan kymmeniä tatuointeja ympäri kehoaan. Tatuoinnit on kuitenkin yleensä meikattu piiloon elokuvien kuvauksia varten.


Jolien iholle on tatuoitu muun muassa goottilaista ja arabialaista kirjoitusta, roomalaisia numeroita sekä koordinaatteja. Lisäksi tähden alaselkää tiedetään koristavan iso tiikeritatuointi, jota juhla-asu ei kuitenkaan tällä kertaa paljastanut.


Jolien rinnalla ensi-illassa olivat myös hänen ja Brad Pittin lapsista Vivienne, 9, Zahara, 13, Shiloh, 11, ja Knox, 9. 16-vuotiasta Maddoxia ja 14-vuotiasta Paxia ei seurueessa kuitenkaan nähty.

Hollywoodin superpari erosi myrskyisästi syyskuussa 2016 ja eron uutisoitiin astuneen virallisesti voimaan huhtikuussa.


Pitt paljasti hiljattain New York Timesin haastattelussa ymmärtäneensä eron jälkeen alkoholiongelmansa vakavuuden ja ilmoittautuneensa AA-kerhoon.

Jo aiemmin huhuttiin, että Pittin ja Jolien 11 vuotta kestänyt unelmaliitto sai viimeisen niittinsä yksityislentokoneessa, jossa ex-pari riiteli raivokkaasti Pittin juomisesta. Jolie ilmoitti eron syyksi ylitsepääsemättömät erimielisyydet.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt