George Clooney valloitti yleisön heti – murjaisi vitsin muuttuneesta ulkonäöstään ja kertoi Amal-vaimolleen tekemästään hulvattomasta pilasta - Viihde - Ilta-Sanomat

George Clooney valloitti yleisön heti – murjaisi vitsin muuttuneesta ulkonäöstään ja kertoi Amal-vaimolleen tekemästään hulvattomasta pilasta

George Clooney murjaisi heti kärkeen vitsin muhkeasta parrastaan.

Julkaistu: 10.10.2019 16:20, Päivitetty 10.10.2019 16:29

Nordic Business Forumissa puhuva Hollywood-tähti sai heti yleisöltä raikuvat suosionosoitukset.

George Clooney astui Nordic Business Forumin lavalle neljältä Helsingin Messukeskuksessa. Täyteen ahdetut yleisömassat osoittivat raikuvasti suosiotaan Hollywood-tähdelle.

Clooney puhuu tapahtumassa muun muassa markkinoinnista, tarinankerronnasta ja brändäyksestä. Hymyilevä Clooney aloitti naurattamalla yleisöä heti.

– Okei, olet todella tunnettu henkilö, haastattelija Francine Lacqua aloitti

– Jep, olen iiiiso stara, Clooney heitti ja sai yleisön repeämään nauruun.

– Sekoittavatko ihmiset sinua koskaan kehenkään, Lacqua jatkoi kyselyä.

– Tällä hetkellä varmaan ZZ Topiin. Parta on roolia varten. Vaimoni vihaa sitä yhtä paljon kuin kaikki. Olen kuin Mooses nyt, mies jatkoi yleisön naurattamista.

– Mutta mikä saa minut nauramaan on se, että ihmiset tulevat puhumaan minulle kuin he tuntisivat minut.

George Clooney murjaisi heti kärkeen vitsin parrastaan.

Lacqua halusi tietää, ketä Clooney ihailee eniten.

– Vaimoni, tietysti. Perheeni, isälläni on ollut minuun suuri vaikutus.

– Hän tosin juo viskiä joka päivä, joten se vähän tasoittaa tilannetta. Mutta hei, olemme irlantilaisia, se kuuluu asiaan, hän jatkoi jo nauraen.

Clooney jatkoi kädestään syövän yleisön naurattamista paljastamalla, että hän rakastaa pilailua muiden – ja myös vaimonsa – kustannuksella.

– Minulla on nämä kaksivuotiaat, jotka ovat hauskoja. Rakastan pilailua, ja käytän heitä usein lavasteina. Pidän erityisesti Nutella-piloista, koska lasten kanssa kakkajutut ovat aina enemmän tai vähemmän läsnä, Clooney aloitti yleisön jo hekotellessa.

– Eilen heidän äitinsä oli keittiössä ja päätin tehdä pienen pilan. Laitoin Alexanderin selkään vähän Nutellaa. Hän rakastaa sitä. Voitte kuvitella vaimoni ilmeen, kun hän näki lapsemme nuoleskelemassa sormiaan, näyttelijä jatkoi naurattamista ja esitti kauhistunutta Amal-vaimoaan.

Konferenssin puhujasuhteista vastaava Ville Saarikalle kertoi Ilta-Sanomille aiemmin, että reilulla sadalla NBF:n First Class -vieraalla on mahdollisuus tavata Clooney ennen hänen puhettaan.

Lukuisat näyttelijän tavanneet kertoivat IS:lle Clooneyn olleen todella mukava ja huomioonottava henkilö.

Myös Saarikalle kertoi Clooneyn olleen todellinen unelmavieras, joka ei turhia vaadi.

– Hän vaikuttaa todella helpolta kaverilta näin järjestäjän näkökulmasta. Se on tietysti todella mukavaa, ei ole aiheutunut mitään päänsärkyä tästä vierailusta. Kaikki on mennyt todella sujuvasti ja on todella mahtavaa saada hänet vihdon paikan päälle!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?