Oskar, Pia ja Taru maksoivat 3000 euroa muutaman sekunnin tapaamisesta George Clooneyn kanssa – tällainen ohikiitävä hetki Hollywood-tähden kanssa oli

Julkaistu:

Nordic Business Forum
Maailmantähti George Clooney puhuu tänään Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä Nordic Business Forumissa.
George Clooney on yksi maailman suurimmaksi bisneskonferenssiksi muodostuneen Nordic Business Forumin pääpuhujista.

Ennen puhettaan Clooney tapasi eksklusiivisesti pienen joukon konferenssin First Class -vieraita.

NBF:n lippuja myydään kolmessa kategoriassa. First Class -liput ovat niistä kalleimpia, maksaen huimat 2 990 euroa. Arvonlisäveron kanssa liput ovat yli 3 700 euroa.


Vieraat joutuivat siis maksamaan muutaman minuutin tapaamisestaan näyttelijän kanssa noin kolmesta tuhannesta eurosta lähes neljään tuhanteen euroon.

Helsingin Sanomat kertoi viime vuoden lokakuussa, että tämän vuoden tapahtuman liput myytiin hetkessä. Artikkelissa kerrotaan, että First Class -lippuja olisi myyty ensin 122 kappaletta, mutta suuren kysynnän vuoksi niitä oltiin myyty vielä lisää. Kokonaisuudessaan lippuja on myyty yli 7 000.

Pia oli yksi vieraista, joka pääsi tapaamaan Clooneyn henkilökohtaisesti.

– Hän oli hyvin kohtelias ja mukava. Vaihdettiin muutama sana siinä kuvan yhteydessä. Hän otti kaikkien kanssa kuvan ja oli hyvin ystävällinen, ensimmäistä kertaa NBF:ssa oleva Pia kertoo.


Oskar oli vakuuttunut Hollywood-tähden olemuksesta.

– Charmantti, hyvin sellainen, mitä amerikkalaisjulkkikselta odottaa. Vaikea sanoa enempää, kun tapasi vain muutaman sekunnin ajan, Oskar pohtii ja jatkaa.

– Mutta oli hienoa, että hän jutteli jokaisen kanssa.

Taru oli innoissaan siitä, että pääsi viimein tapaamaan Clooneyn ja kuuntelemaan hänen puhettaan. Näyttelijän piti puhua tapahtumassa jo 2017, mutta vierailua jouduttiin siirtämään tähden perheenlisäyksen vuoksi.


– George oli oikein ystävällinen. Hän otti kaikki hyvin henkilökohtaisesti vastaan ja kysyi kaikilta etunimet. Tarukaan ei ole mikään helpoin etunimi, mutta hienosti hän sen tapaili, Taru kertoo.

– Kerroin, että on mahtavaa saada hänet tänne viimein, kun 2017 hän joutui perumaan. Hän sanoi pitävänsä Suomesta erittäin paljon ja on todella iloinen, että pääsi viimein paikalle.

Clooney puhuu itse konferenssissa kello 16.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt