Herttuatar Sarah Fergusonilta, 59, hätkähdyttäviä paljastuksia – kertoo kaiken kauneusleikkauksistaan: ”Näytän nyt paremmalta”

Julkaistu:

Herttuatar Sarah Ferguson paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden.
Herttuatar Sarah Ferguson juhlii ensi viikolla 60-vuotissyntymäpäiväänsä. Monien kohujen herttuatar on elänyt värikkään elämän hovissa ja muusta kuninkaallisesta perheestä poiketen hän on avautunut julkisuudessa varsin avoimesti elämästään.

Nyt herttuatar Sarah paljastaa The Daily Mailille, mitä kauneusoperaatioita hänelle on tehty.

Herttuatar toteaa brittilehden haastattelussa saaneensa hieman ylimääräistä apua nuorekkuutensa säilyttämiseksi. Hän sanoo turvautuvansa botoxiin ja kasvojen laserhoitoihin taistellakseen iän tuomia muutoksia vastaan.

Sarah Ferguson toteaa luottavansa kauneusoperaatioissa ystäväänsä Gabriela Mercikiin, joka tunnetaan lasertekniikkaa hyödyntävistä kasvojenkohotusoperaatioista.

– Minulle laitettiin botoxia aikoja sitten. Silloin ei ollut tarjolla mitään muuta, herttuatar toteaa Daily Mailille.


Herttuatar Sarah sanoo suosivansa botoxin sijaan nyt luonnollisempia pistoshoitoja. Hänelle on laitettu myös mesolankoja, jotka kiristävät ihoa.

– Ihon sisään laitetaan lankoja ja ne nostavat kaiken. Ne myös kiihdyttävät kollageenin tuotantoa. Ennen toimenpidettä ajattelin, että tästä tulee kivuliasta, mutta ei se sattunut, herttuatar intoilee.

– Jos katsotte kuviani, niin mielestäni näytän nyt operaation jälkeen paremmalta kuin ennen.


Kauneusoperaatioista huolimatta Ferguson toteaa nuorekkuuden olevan ennenkaikkea asennekysymys.

– Onnellisuus huokuu minusta, sillä tyttäreni on menossa naimisiin. Olen niin onnellinen. Kun olen jostain innostunut, niin silmäni loistavat, hän sanoo.

– Olen onnellinen Eugenien puolesta ja se saa minut onnelliseksi. Minulle on tehty laserhoitoja, jotka auttavat kyllä myös.

The Daily Mail kuvailee herttuattaren suosiman laserhoidon olevan kivuton, nopea ja tulokset ovat nähtävissä miltei samantien. Toimenpiteen tarkoitus on edesauttaa ihon kollageenin tuotantoa.

– En pidä jämähtäneestä kasvojen ilmeestä. Olen hyvin ilmeikäs ja haluan näyttää itseltäni, Ferguson sanoo.

Herttuatar ylistää haastattelussa ystävänsä tarjoamia kauneustoimenpiteitä ja toteaa olevansa usein ystävänsä koekaniini, aina kun uusi toimenpide on tarjolla.

– Kerron mielelläni avoimesti kaiken, mitä minulle on tehty, hän sanoo.

Herttuatar kertoo Daily Mailille, että hän on käynyt Bahamalla kantasoluhoidoissa, jotka ovat auttaneet hänen jalkavaivoihinsa. Ferguson sanoo nyt pystyvänsä hoitojen jälkeen kävelemään korkokengillä entistä paremmin.

– Varpaani olivat pilalla nuoruuden ratsastusharrastuksesta. Jalkaterästäni hiottiin luuta ja sain kantasoluhoitoja. Toipuminen kesti kuusi kuukautta, mutta nyt pystyn kävelemään korkokengillä, hän riemuitsee.