Maisa Torppa: häät on siirretty – ”En tiedä, miten jaksan enää” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maisa Torppa: häät on siirretty – ”En tiedä, miten jaksan enää”

Maisa Torppa kertoo IS:lle, että hänen ja Jari-Matti Latvalan häitä on lykätty.

10.10.2019 9:03 | Päivitetty 10.10.2019 16:54

Monacosta tavoitettu Maisa Torppa kiistää jyrkästi väitteet hääjuhlien perumisesta. Torppa on ollut kihloissa ralliautoilija Jari-Matti Latvalan kanssa juhannuksesta 2017 asti.

– Häitä ei tosiaankaan ole peruttu. Meillä on Jari-Matin kanssa kaikki oikein hyvin, Torppa kommentoi IS:lle.

Hääjuhlan perumisesta kertoi Seiska.

Torpan mukaan medialle vuotaneet tiedot häiden ajankohdasta vaikuttivat päivämäärän siirtämiseen. Torpan mukaan pariskunta tahtoo avioitua rauhassa julkisuudelta.

– Halusimme siirtää häämme pienelle piirille pidettäväksi, ei tässä sen kummempaa.

– Vielä eilen puhuimme Jari-Matin kanssa siitä, että tahtoisimme antaa ne rahat, jotka olisivat menneet isoihin häihin, hyväntekeväisyyteen.

Maisa myöntää, että viimeaikainen julkisuus on vaatinut voimansa. Aiemmin hän kertoi joutuneensa sairaalahoitoon.

– Olen aivan loppuun kulutettu. En tiedä, miten jaksan enää.

Jari-Matti Latvala ei halunnut kommentoida asiaa.

Torppa on puhunut Instagramissa avoimesti yksityiselämänsä ongelmista. Hän kertoi syyskuun lopussa joutuneensa sairaalaan.

– Stressin seurauksena mä sain vakavan sairauskohtauksen ja joudun olemaan nyt sen takia sairaalahoidossa, Torppa kertoi Instagramissa.

Ilta-Sanomat kertoi torstaina, että Maisa Torppa on ollut ei-toivottu vieras Tommi Mäkisen johtaman Toyotan rallitallin tiloihin. Latvala on ajanut Toyotan WRC-autolla MM-ralleja vuodesta 2017.

Rallipiireissä huhutaan, että Torppa olisi jo kauan sitten saanut jonkinlaisen porttikiellon Toyota-tallin tiloihin MM-rallien huoltoalueella.

– En tiedä, onko tullut mitään varsinaista porttikieltoa, mutta he eivät ehkä halua hänen olevan siellä. Hän ei ole ollut ralleissa pitkään aikaan, Latvalan manageri Timo Jouhki kommentoi asiaa Ilta-Sanomille.

Toyotan tallipäällikkö Tommi Mäkinen oli asiasta vaitonainen.

– En pysty sanomaan tuohon tuon taivaallista. En ole asiasta niin hyvin perillä, että voisin antaa siihen minkäännäköistä kommenttia, Mäkinen totesi keskiviikkona IS:lle.

Maisa Torppa toteaa IS:lle, että ei ole ollut mukana ulkomaan ralleissa, koska hän on itse opiskellut ja ollut töissä.

– Ja olinhan minä paikalla Suomen rallissa.

Torppa sanoi aiemmin Instagram-päivityksissään kokevansa, että media on seurannut häntä ja hänen miespuolista ystäväänsä viikkojen ajan. Hän kirjoitti myös, että asianajajaan on oltu yhteydessä.

Mäkinen on ollut harmissaan Latvalan tilanteesta.

– Jos olisin Jari-Matin housuissa tuollaisessa tilanteessa, kun ajatellaan sitä kaikkea muuta juttua mitä on ollut julkisuudessa, niin varmasti en itsekään olisi pystynyt kunnolla keskittymään ajamiseen, Mäkinen sanoi IS:lle alkuviikolla.

Juttua muokattu 10.10.19 kello 09:12: Tarkennettu siteerauksen sanamuotoa. Juttua päivitetty myös kello 16.54. Lisätty Maisa Torpan kommentti ralleista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?