Michaela Söderholm julkaisi vihdoin yhteiskuvan Sami Kurosen kanssa suosikkiohjelman kulisseista: ”Katsottaisko vähän videoita?”

Julkaistu:

Pariskunta vahvisti elokuussa seurustelevansa.
Vuoden 2017 Miss Suomi Michaela Söderholm julkaisi keskiviikkoiltana Instagram-tilillään ensimmäisen yhteiskuvan miesystävänsä Sami Kurosen kanssa.

Kuva on otettu iltanuotiopaikalla, jossa Temptation Island Suomea juontava Kuronen on grillannut pariskuntia jo useamman tuotantokauden ajan. Kuva ilmestyi Instagramiin samaan aikaan, kun ohjelman kuudes kausi alkoi tänään Nelosella ja myös kuvatekstissä viitataan ohjelmaan.

– Katsottaisko vähän videoita? Söderholm kirjoitti.
Kuronen vahvisti pariskunnan seurustelevan, kun hänen kirjansa Elämäni reseptit julkistettiin elokuussa.

– Olemme miettineet tätä paljon. Lopulta totesimme, että mitä sitä kieltämään. Yhdessä olemme, Kuronen kommentoi tuolloin.
– Olemme olleet yhdessä yli vuoden. Kun hän sen asian toi julkisuuteen, on nyt vapaampaa liikkua julkisuudessa yhdessä, toimittajaksi valmistunut Michaela puolestaan kertoi elokuun lopulla IS:lle.

Michaela kertoi tuolloin erikoistoimittaja Rita Tainolalle, että lähipiiri ja ystävät sekä perheet ovat koko ajan tienneet heidän seurustelustaan, joten mikään uutinen se ei siis tavallaan ollut.
Michaela ei halunnut vastata siihen, asuvatko he yhdessä. Hän kuittasi utelun vain sanomalla, että hänen osoitetietonsa ovat samat kuin aiemmin.

– Arkemme ei ole muuttunut ja töitä tehdään innolla, tv- tai radiotoimittajan työstä haaveileva Mikaela kertoi.

Syyskuussa Kuronen paljasti Ylen Puoli Seitsemän -ohjelmassa, että ohjelmaa juontavalla Susanna Laineella oli sormensa pelissä.

– Oltiin samassa elämäntilanteessa ja ruvettiin siinä matkalla ehdottelemaan toisillemme potentiaalisia kumppaneita, ja sanoit tämän yhden nimen. Se jäi sitten takaraivoon kummittelemaan, Sami historioi.
Myös Susanna Laine muisti hyvin tapahtuneen.

– Michaela oli just ollut missikisoissa ja sanoin Samille, että hän on ihan sun tyyppinen. Siitä kiinni.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt