Jalkapallotähden vaimon asiat päätyivät mystisesti julkisuuteen – nainen viritti ”kollegalleen” viekkaan ansan: some riehaantui salapoliisitempusta

Julkaistu:

Coleen Rooney paljasti keskiviikkona julkaisseensa sosiaalisessa mediassa keksittyjä juttuja saadakseen selville henkilön, joka on vuotanut jo pidemmän aikaa häneen liittyviä asioita brittilehti The Sunille.
Jalkapallotähti Wayne Rooneyn vaimo Coleen Rooney kertoo alkaneensa epäillä lähipiiriään, kun hänen yksityisellä Instagram-tilillään olleet asiat päätyivät tuon tuosta brittilehti The Sunin otsikoihin.

33-vuotias Rooney kertoo keskiviikkona Twitterissä julkaisemassaan päivityksessä, että pitkän pohdiskelun jälkeen hänellä alkoi olla aavistus siitä, kuka vuotojen takana voisi olla.

– Tämä on rasittanut elämääni jo vuosia ja vihdoin sain selville, kuka sen takana on, twiittasi Rooney, ja ilmoittaa päivityksensä päätteeksi, että henkilö on toinen jalkapallovaimo, Rebekah Vardy, 37.
Kiinnostavinta tarinassa on kuitenkin se, kuinka Rooney kertoo päässeensä Vardyn jäljille. Hän nimittäin paljastaa virittäneensä epäilyjen herättyä naiselle ansan sosiaalisessa mediassa.

– Blokkasin Instagram-tililtäni kaikki muut seuraajat yhtä lukuun ottamatta. Kuluneen viiden kuukauden ajan olen postannut tililleni useita valheellisia tarinoita vain nähdäkseni, päätyvätkö ne The Suniin. Ja tiedättekö mitä, näin todella kävi! Rooney kirjoittaa ja listaa tekstissään myös kuvitteellisia tapahtumia, jotka päätyivät vuotojen seurauksina lehtijuttuihin.


Esimerkkeinä hän mainitsee pyrkimyksensä vaikuttaa syntymättömän lapsensa sukupuoleen Meksikossa, halukkuutensa palata televisioon sekä perheen uuden talon kellarin tulvimisen.

– On ollut vaikeaa pitää tämä kaikki itselläni ja olla kommentoimatta, mutta minun täytyi tehdä näin, sillä nyt tiedän, kenen tili tai kuka on kaiken takana, jatkaa Rooney.

Nainen kertoo lisäksi, että hänellä on tallella kuvakaappaukset kaikista näistä tarinoista, jotka on nähnyt vain yksi henkilö.

Valioliiga-joukkue Leicesterin tähden Jamie Vardyn kanssa naimisissa oleva Vardy julkaisi uutisten tultua julki oman vastineensa Twitter-tilillään, jossa hän kiistää Rooneyn syytökset.


Hän kertoo twiitissään toivoneensa, että Rooney olisi ottanut häneen yhteyttä heti, kun tämän epäilykset heräsivät ja sanoo muun muassa, että vuosien saatossa myös jotkut muut tahot ovat päässeet käsiksi hänen Instagram-tiliinsä.
– Pidin sinusta kovasti, Coleen, ja olen järkyttynyt, että olet päättänyt tehdä näin, varsinkin kun olen viimeisilläni raskaana. Minua ällöttää, että minun täytyy edes kiistää tämä. Olisit soittanut minulle, Vardy kirjoitti.

Rooneyn paljastuksesta uutisoi myös kohun keskelle joutunut brittilehti The Sun, joka ei kuitenkaan uutisessaan kommentoi, keneltä vinkit Rooneyn tekaistuiksi paljastuneisiin tarinoihin ovat tulleet.

– Kuten kaikki hyvämaineiset mediaorganisaatiot, mekään emme kommentoi lähteitämme, lehden edustaja kommentoi.


Lehden aihetta käsittelevässä jutussa kerrotaan lisäksi The Sunin pyytäneen Rooneyn edustajilta kommentteja jokaiseen uutiseen ennen niiden julkaisemista, mutta kommentteja ei The Sunin mukaan ollut herunut.

Daily Mailin mukaan lehti oli poistanut verkkosivuiltaan yhden jutun Rooneyn keksimäksi paljastuneen jutun, joka liittyi perheen talon tulvivaan kellariin. Juttu kuitenkin palasi myöhemmin lehden verkkosivuille, joskin siinä todettiin, että Coleen Rooney on paljastanut keksineensä asian saadakseen selville, kuka on vuotanut perheen asioita lehdistölle.

Rooneyn temppu on puhuttanut kovasti sosiaalisessa mediassa. Jopa suoratoistopalvelu Netflixin Britannian ja Irlannin tilillä innostuttiin kommentoimaan aihetta.
– Meidän täytyy tehdä tästä dokumentti, eikö vaan?
– Tämä on mehukkain twiitti, jonka olen lukenut vuosiin. Olen pahoillani, että sinulle tapahtui näin, mutta sinut pitäisi kyllä laittaa Interpolin johtoon, eräs twiittaaja hehkutti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt