90-luvun hittilaulajalle kerrottiin, ettei hän tule koskaan saamaan lasta – nyt esikoinen syntyi spermanluovuttajan avulla - Viihde - Ilta-Sanomat

90-luvun hittilaulajalle kerrottiin, ettei hän tule koskaan saamaan lasta – nyt esikoinen syntyi spermanluovuttajan avulla

Laulaja Natalie Imbruglien pitkäaikainen haave äitiydestä toteutui viimeinkin.

Natalie Imbruglia on nyt pienen poikavauvan äiti.

9.10.2019 19:14

Torn-hitistään tunnettu Natalie Imbruglia, 44, julkaisi tiistaina Instagramissa iloisen perheuutisen. Äitiydestä pitkään unelmoineen laulajan unelma toteutui, kun hänen esikoispoikansa syntyi.

– Tervetuloa maailmaan Max Valentine Imbruglia. Sydämeni pakahtuu, Imbruglia kirjoittaa Instagramissa.

Laulaja kertoi raskaudestaan vasta hiljattain. Hän oli kärsinyt lapsettomuudesta vuosikausia, eikä Imbruglia uskonut koskaan saavansa biologista lasta.

– Te, jotka tunnette minut tiedätte, että tämä on jotain, jota olen tahtonut hyvin pitkään. Minua on siunattu, että tämä mahdollistui koeputkihedelmöityksen ja spermanluovuttajan avulla, hän kirjoitti heinäkuussa ja sanoi, ettei aio julkisesti kertoa asiasta sen enempää.

Natalie Imburglia kertoi heinäkuussa odottavansa lasta.

Imbruglia meni naimisiin vuonna 2003 muusikko Daniel Johnsin kanssa. Avio-onnea ei kuitenkaan kestänyt muutamaa vuotta pidempään, sillä pitkät välimatkat rasittivat suhdetta, kun puoliso asui tuolloin Australiassa ja Imbruglia itse Britanniassa. Pari erosi vuonna 2008.

– Nautin kyllä miesten huomiosta, mutta rakastan olla sinkku ja olisin kauhuissani, jos rakastuisin, hän sanoi avioeron jälkeen vuonna 2009.

Imbruglia on 1990-luvun lopulla seurustellut hetken aikaa myös Frendit-tähti David Schwimmerin kanssa.

Vuonna 2015 laulaja kuitenkin kertoi, että hänellä on ollut vaikeuksia löytää miesystävää.

– Olen romantikko ja kuten monet muutkin naiset, haaveilen löytäväni tosirakkauden tai haikailla kadotetun rakkauden perään. Voisin hakea siitä luovuutta musiikintekemiseen, Imbruglia sanoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?