Iiro Seppänen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan Julia-puolisonsa kanssa: ”Haluan esitellä maailmalle kauniin vaimoni”

Julkaistu:

Iiro Seppänen meni naimisiin kesäkuussa. Nyt hän julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa.
Taikurina tutuksi tullut ja extremeurheiluun sittemmin hurahtanut Iiro Seppänen, 43, ja meni naimisiin Julia-rakkaansa kanssa kesäkuussa.

Aiemmin Seppänen on pitänyt yksityiselämänsä visusti julkisuudelta piilossa. Nyt Seppänen kuitenkin esittelee vaimonsa ensimmäistä kertaa julkisuudessa. Seppänen jakoi Instagramissa kauniin yhteiskuvan, jossa hän hymyilee leveästi vaimonsa kanssa.

Mies kertoo esittelevänsä vaimonsa siksi, että torstaina ilmestyvässä Äärirajoilla -televisiosarjassa hän päästää kamerat Etelä-Afrikan -kotiinsa ensimmäistä kertaa.

– En ole ikinä jakanut minusta ja vaimostani Juliasta yhteiskuvaa sosiaalisessa mediassa aikaisemmin. Tein sen valinnan voidakseni suojella perhettäni turhalta julkisuudelta, niin kauan kun kaksosten murhien oikeudenkäynti oli vielä ajankohtainen asia. Haluan nyt esitellä maailmalle kauniin vaimoni Julian, Seppänen sanoo.
Seppänen kertoo ihailevansa vaimoaan yli kaiken ja olevansa varma siitä, että tämä on hänen sielunkumppaninsa.

– Julia, rakastan sinun voimaasi ja hiljaista itsevarmuuttasi, jolla elät elämääsi sekä rakkauttasi, jonka suot perheellesi ja iloa, jonka tuot ystävillesi. Olet näyttänyt minulle kaiken mitä olet tehnyt ja teet, eikä siitä ole epäilystäkään, sinä olet minun sielunkumppanini. Rakastan sinua! Seppänen hehkuttaa.


Kaksosten murhaoikeudenkäynnillä Seppänen viittaa tuoreessa omaelämäkerrassaan Kolme elämää (Siltala 2019) paljastamaansa tragediaan, joka muutti perheen elämän pysyvästi.

Perheeseen kuuluivat aiemmin myös Julian kaksoset, Octavia-tytär ja Maximo-poika. Huhtikuussa 2017 Julian ex-mies ja kaksosten isä Mario riisti kuitenkin hengen 3-vuotiailta lapsiltaan.
Iiro Seppänen, 43, ja hänen Julia-kihlattunsa menevät naimisiin 15. kesäkuuta Barcelonan lähistöllä. Pariskunta on asunut yhdessä jo muutaman vuoden Etelä-Afrikan Kapkaupungissa ja heidän onnensa täyttyi, kun pariskunnan tytär Freya syntyi pari kuukautta sitten.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt