Temptation Island alkaa tänään: Even ja Santerin avoin suhde herättää hämmennystä – ”Jos seksiä ei tule, niin mä haen sen muualta”

rac

Julkaistu:

Temptation Island Suomen uusi kuudes kausi alkaa keskiviikkona. Ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa Thaimaassa liittoaan mittailee pariskunta, joka on kertonut olevansa avoimessa suhteessa.
Eveliina ja Santeri ovat määrittäneet, että sinkkujen kanssa mennään rajan yli, jos ohjelman aikana tapahtuu muihin ihastumista. Esimerkiksi seksiä saa kuitenkin vapaasti harrastaa, kunhan poistuu pian aktin jälkeen matkoihinsa.

Avoimen suhteen toimivuus askarruttaa monia.

– Miten toi teidän avoin suhde on toiminut?, utelee yksi sinkkumiehistä Eveltä.

Even mukaan suhde toimii nykyisin hyvin, mutta alkuun avoimuus aiheutti parin välillä mustasukkaisuutta.

– Sitä oli vähän vaikea niin kun hakea sitä sen muotoa, että missä menee ne meidän rajat, hän avaa suhdemuodosta kiinnostuneille sinkuille.

Eve paljastaa, että Santerin sivusuhde aiheutti hänessä mustasukkaisuutta juuri ennen Temppareihin lähtöä. Uusi tunne huolestutti naista lähdön alla.

– Kiva, että nyt me lähdetään sinne saarelle, että mä varmaan tunnen koko ajan tota, hän maalailee kauhukuviaan.


Even mukaan pariskunnan päätös elää avoimessa suhteessa liittyy siihen, että yhdeltä ihmiseltä ei voi saada kaikkea.

– Mä en voi vaan vaatia Santerilta, että mä haluan tällaista seksiä. Et sitten jos sieltä ei sitä tule, niin sit mä haen sen muualta, hän summaa.

Iltanuotiota nainen odottaa jännittynein tunnelmin.

– Ei tiedä yhtään, että mitä sieltä voi tulla. Se voi olla tosi positiivista tai sitten tosi hämmentävää, jännittävää tai voi tulla itku, hän arvailee.

Iltanuotiolla myös ohjelman grillimestari Sami Kuronen on kiinnostunut Even ja Santerin avoimesta suhteesta.

– Mua ja varmasti kaikkia katsojiakin kiinnostaa se, että miten sinne sänkyyn päädytään, jos kaikki romantiikka siitä ympäriltä on periaatteessa kiellettyä?

– Santerilla on ehkä enemmän ollut sillä tavalla, että se lähtee viettämään iltaa ja löytää sieltä baarista vaikka jonkun. Itsellä on enemmän ollut silleen, että mä olen vähän tutustunut miehiin kaveripohjalta tai muuten, et ollaan jossain samassa porukassa pyöritty, Eve kertoo.

– Eiks tossa oo vähän ristiriitaa, eiks siinä oo jo tunteita pelissä? Kuronen kuumottelee.

Eve kuitenkin kieltää, että järjestelyssä olisi mitään ristiriitaa. Hänen mukaansa kaverit pysyvät kyllä kavereina, eikä tunteita pääse seksistä huolimatta syntymään.


Pariskunta kertoi IS:lle tavanneensa nettideittipalvelun kautta. Kaksi vuotta yhtä pitänyt opiskelijapariskunta aloitti suhteensa etänä, sillä Eveliina asui Lappeenrannassa opintojensa takia. Opintojen loppusuoralla Eveliina päätti muuttaa Tampereelle kaksikko muutti yhteiseen kotiin.

Vaikka vieraissa sängyissä on vierailtu, ei pari ole koskaan päässyt konkreettisesti näkemään, miltä toisen toilailut näyttävät tai miltä toisen seksiseikkailut tuntuvat, kun niitä joutuu itse katselemaan.

– Siellä saa tehdä kaikkea, mitä kehtaa tai omatunto kestää, mutta jos ihastuu, niin sen ihastuksen kanssa ei saisi jatkaa asioita pidemmälle, Santeri kuvaili IS:lle.
Temptation Island Suomi nähdään Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21. Torstaisin kello 22 nautitaan myös Temptation Island Suomi Extra, jonka ensimmäisessä jaksossa vierailee Temppareihin varattuna ja sinkkuna osallistunut Meiju. Vakiokommentaattoreina ohjelmassa ovat tälläkin kaudella Sami Kuronen ja katsojien rakastama analyysisetä Harri Moisio.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt