Rokkari Michael Monroe: ”En tarvitse luovuuden puuskia, olen mennyt eteenpäin vaikeimman kautta”

Julkaistu:

tainola show
Rokkari Michael Monroe on juuri julkaissut uuden levyn. Jo nuorena musiikista innostunut mies on energiaa täynnä ja sanoo:

– En kaipaa luovuuden puuskia.
Rokkari Michael Monroe, 57, naurahtaa heti, ettei ole ollut ihan vielä 50 vuotta rokkarina. Tosin hän innostui musiikista jo pikkukundina, mutta se todellinen palo alkoi teininä. Monroen tie on ollut pitkä ja siihen on mahtunut paljon. Tainola Show -podcastissa huikea kundi muistelee elämäänsä ja ajoittain melkoisen vauhdikasta menoa. Kun hän sitten puhuu kissastaan tai Johanna-vaimostaan, hänen äänensä pehmenee.

– Kissat ja vaimoni saavat minut rentoutumaan, nuoruuden lempilelunsakin ohjelmassa paljastava Monroe kertoo.


Kovia kohtia vuosikymmenten varrella ovat olleet läheisten, kuten rakkaan vaimon menettäminen. Elämän on kuitenkin jatkuttava, mutta aina se ei ole ollut helppoa.

– Olen elämässäni kärsinyt sen verran henkilökohtaisia juttuja, etten tarvitse luovuuden puuskia musiikin tekemiseen. Olen mennyt eteenpäin vaikeimman kautta ja vuosien varrella elämäni on parantunut. Asioista löytyy aina joku positiivinen pointti, hän sanoo.

Ohjelmassa Monroe kertoo myös ajatuksensa nykynuorten laulamisesta, paljastaa seikkailunsa Hell’s Angels -ryhmän kanssa ja puhuu innolla kiireisestä elämästään sekä siitä, miten hän pyrkii ajoittain rauhoittumaan.

Aiemmin julkaistuja Tainola Show’n podcasteja ja videoita voit kuunnella ja katsoa tästä.

Kaikki Ilta-Sanomien podcastit löytyvät osoitteesta is.fi/podcast eli täältä.