Tv-esiintyminen teki Carlasta, 38, Britannian vihatuimman naisen – lukittautui kotiinsa piiloon ihmisiltä: ”Sietämätön tilanne”

Julkaistu:

Carla Bellucci valehteli sairastuneensa masennukseen, jotta pääsisi kauneusleikkaukseen.
Brittiläisen Carla Belluccin vuosi on ollut yhtä hullunmyllyä sen jälkeen, kun hän kertoi tv-ohjelmassa huijanneensa itselleen ilmaisen nenäleikkauksen.

Bellucci kertoi tv:ssä ja lukuisissa lehtihaastatteluissa valehdelleensa lääkärin vastaanotolla ulkonäkönsä masentavan häntä. Niinpä hänelle tehtiin nenäleikkaus julkisen terveydenhuollon puolella.

Bellucci hekutti tv:ssä uutta ulkonäköään ja sitä, että hän sai sen ilmaiseksi. Britit tyrmistyivät kolmen lapsen äidin yksinhuoltajan kertomuksesta ja kokivat verorahojensa menneen täysin väärään tarkoitukseen.

38-vuotias Bellucci sai nopeasti brittimediassa lisänimen ”Britannian vihatuin nainen”.


Tempaukset eivät loppuneet siihen, sillä Bellucci ilmoitti haluavansa seuraavaksi leikkauttaa takapuolensa ja suositteli kauneusleikkauksia myös 14-vuotiaalle tyttärelleen.

– Äiti sanoi, etteivät rumat ihmiset pääse elämässä minnekään, teini-ikäinen Tanisha kertoi brittimedialle.

Kohujulkisuudella on ollut kova hinta, kuten Bellucci on nyt saanut huomata.

Hetfordshiressä asuva Bellucci kertoo The Sunille pelkäävänsä henkensä edestä, sillä hänelle on tv-esiintymisen jälkeen sadellut tappouhkauksia.

– Ihmiset kadulla huutavat, että olisi parempi, jos olisin kuollut, hän kertoo lehdelle.

Perheen kotia ja Belluccin autoa on heitelty kananmunilla joka ikinen viikko. Bellucci sanoo tilanteen olevan täysin sietämätön perheen kolmelle lapselle, jotka ovat joutuneet lopettamaan koulunkäynnin.

– Tämä on mennyt todella vakavaksi ja pelkään henkeni puolesta. Tiedän, että olen itse syypää tähän, mutta tilanne on sietämätön. Lapseni eivät voi mennä enää kouluun, joten opetan heitä kotona, Bellucci suree.


Hän sanoo saavansa Instagramissa viestejä, joissa hänen toivotaan kuolevan auto-onnettomuudessa. Julma kohtelu on johtanut siihen, että nainen on nyt lukittautunut kotiinsa neljän seinän sisälle.

– Minua huudellaan pilkkanimillä aina kun astun ulos. En voi mennä minnekään.

Bellucci sanoo aikovansa nyt muuttaa kotikaupungistaan, sillä hän kokee sen olevan ainoa mahdollisuus saada perheen elämä takaisin raiteilleen.

Kaikesta huolimatta hän ei kadu kohujulkisuutta, eikä tekisi mitään toisin. Julkisuus on avannut hänelle ovia esimerkiksi mallintöihin ja Bellucci jakaakin ahkerasti Instagramissaan kuvia eri kuvauskeikoistaan.
– En kadu pätkääkään. Olen veronmaksaja ja nenäleikkaus oli pakko tehdä. Vihasin nenääni. En ole vastuussa siitä, että plastiikkakirurgi teki nenäleikkauksen. Se on terveydenhuollon vika.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt