Jennifer Lopezin aamu-tv-vierailusta tuli täysi fiasko – tähden vaatimukset löivät ällikällä

Julkaistu:

Jennifer Lopezin vierailu Britannian aamu-tv:ssä ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan.
Jennifer Lopez on yksi maailman tunnetuimmista naisista. Ikinuori kaunotar täytti tänä vuonna 50 vuotta ja merkkipaalun kunniaksi tähti vieraili Britannian This Morning -aamu-tv:ssä kertomassa kauneusvinkkejään.

Aivan yksinkertainen temppu tähden saaminen aamu-tv:n studioon ei kuitenkaan ollut. This Morningin juontaja Philip Schofield paljasti, että Lopezin vaatimukset takahuoneen tarjoilusta saivat ohjelman tuotannon täysin sekaisin.

– Jennifer ei maininnut yhtä kauneutensa salaisuutta, eli keksejä ja maitoa, Schofield naureskeli.

Juontaja Holly Willoughby paljasti tv-katsojille Lopezilla olleen hyvin erityinen pyyntö siitä, mitä naposteltavaa hän halusi takahuoneeseen.

– Juuri oikeaan lämpötilaan lämmitetty keksi ja iso lasi kylmää täysmaitoa, Willoughy virnuili.


Juontajat kuvailivat poptähden vaatimusten aiheuttaneen harmaita hiuksia ohjelman työntekijöille, jotka tuskailivat keksin ja maidon lämpötilojen kanssa. Lopezin taustajoukot olivat ilmoittaneet, että laulajalle pitäisi olla takahuoneessa keksiä ja maitoa tarjolla heti hänen saavuttuaan.

– Täällä oli melkoinen hässäkkä, kun työntekijät stressasivat keksin lämpötilasta. Jos haluatte tietää, miten Jennifer näyttää niin hyvältä 50-vuotiaana, niin keksi on se salaisuus, Schofield sivalsi.

Lopezia on aikaisemminkin syytetty julkisuudessa diivailusta. Amerikkalaismedian mukaan laulaja-näyttelijä on yksi hotellien pelätyimmistä asiakkaista, sillä laulajalla on pitkä lista erilaisia vaatimuksia huoneensa mukavuuksista. Huhujen mukaan Lopezin huone on koristeltava aina yli 400 euroa maksavin tuoksukynttilöin.


Hotellihuoneeseen on myös aseteltava peilejä tiettyihin paikkoihin ympäri huonetta. Laulajan väitetään myös varaavaan usein erillisen huoneen pelkästään käsilaukuilleen.

Ruokien ja juomien lämpötila vaikuttaa olevan erittäin tärkeää Lopezille, sillä Mirror-lehti kertoo Lopezin vaativan takahuonetarjoiluunsa Coca Colaa, Gatoradea ja kivennäisvettä kylmennettynä tiettyyn lämpötilaan. Laulaja toivoo takahuoneessa olevan myös sitruunaa ja hunajaa huoneenlämpöisenä.

Hotellihuoneen lämpötila puolestaan on Mirrorin mukaan oltava tismalleen 26 astetta.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt