Kourtney Kardashian julkaisi seikkaperäisen selostuksen Lapin-lomastaan – supisuomalainen tapa oli liikaa maailmantähdelle: ”Pystyin tekemään sen vain kahdesti”

rac

Julkaistu:

suomen-loma
Kourtney Kardashian kertoo blogissaan yksityiskohtia matkastaan Suomen Lappiin. Erityisesti suomalainen ruoka ja luonto tekivät häneen vaikutuksen.
Tosi-tv- ja sometähti Kourtney Kardashianin Suomen-vierailu taltioitiin viime huhtikuussa osaksi suosittua Kardashianit-tv-sarjaa. Maailmankuulun sarjan Suomi-jakso esitettiin sunnuntaina Yhdysvalloissa ja Suomessa se on nähtävillä tällä hetkellä Cmoressa.

Nyt jakson ensiesityksen jälkeen Kourtney Kardashian kertoo Poosh-blogissaan hyvin seikkaperäisesti lomastaan Suomessa.

Kardashianin kirjoituksen perusteella Suomi ja Lappi tekivät häneen äärimmäisen suuren vaikutuksen. Hän kertoo, että kevätloma Suomessa oli rentouttava, hauska ja mielenkiintoinen ja kaukana siitä, mihin hän on yleensä tottunut.
  • Katso artikkelin videolta maistiaisia Kardashianin Suomen-lomasta!
Kardashianin mukaan hän päätyi Suomeen hetken mielijohteesta heitetyn idean seurauksena.

– Muutama vuosi sitten Kanye (West) kuvasi musiikkivideota Islannissa ja minä liityin hänen ja Kimin (Kardashian) seuraan syntymäpäiväkseni. Meillä oli todella upeaa ja koko matkan ajan sanoimme, että seuraava reissumme tulee olemaan Suomeen (ilman minkäänlaista syytä). Se on ollut mielessäni siitä saakka. Se on niin erilaista kuin normaali elämäni ja tavalliset lomani tropiikissa ja Välimeren kaupungeissa, Kardashian kirjoittaa.


Kardashian kertoo blogissaan seikkaperäisesti hotellistaan, luksusmajoitusta tarjoavasta Arctic Treehousesta sekä sen tarjoamista puitteista. Erityisesti hotellin alueella sijaitseva perinteinen sauna teki tosi-tv-tähteen vaikutuksen. Hän mainitsee blogissaan, että saunat ovat todella iso juttu Suomessa.

– Kaikki menevät sinne hikoillakseen ja puhdistautuakseen kulkemalla edes takaisin jäisen järven hyisen pulahduksen ja saunan välillä shokeeratakseen vartaloaan, hän selostaa.

Kardashian kertoo, että tavan pitäisi olla hyvin terveellinen ja että myös hän halusi koettaa sitä. Hyinen vesi oli kuitenkin nopeasti liikaa hänelle.

– Minä pystyin tekemään sen vain kahdesti – jalkani olivat todella kylmät jälkeenpäin ja toisen pulahduksen jälkeen ne olivat tunnottomat, ja luulin, etten enää pääsisi takaisin saunaan.
Maailmantähtien Lapin-lomaan kuului myös jouluaiheisia aktiviteetteja. Kardashian kertoo blogissaan, että erityisesti hänen lapsensa Mason, Penelope ja Reign nauttivat joulupukin pajalla vierailusta ja tontun tarjoamasta satutuokiosta.

Lasten mieleen olivat myös porotilalla vierailu ja rekiajelulla käyminen. Perheen pienimmät pääsivät myös pilkille sillä välin, kun aikuiset kokeilivat arktista kelluntaa, jossa mennään hyiseen järveen lämpöpuku päällä. Kokemus oli Kardashianille sekä hänen ex-puolisolleen Scott Disickille ja hänen nykyiselle tyttöystävälleen Sofia Richielle eksoottinen.

– Me laitoimme yllemme ne suuret puvut, jotka tekivät meistä Teletappien näköisiä ja pitivät meidät kuivana, kuten märkäpuvut sillä välin kun kelluimme järvessä. Ulkona oli jäätävän kylmää ja se tuntui hieman oudolta, joten teimme sitä vain noin kymmenen minuutin ajan.

Kardashian kehuu blogissaan vuolaasti suomalaista ruokaa. Hän kertoo sen olleen maukasta ja erittäin terveellistä. Hän söi vierailunsa aikana esimerkiksi lohta ja kiitelee sitä, että hänelle valmistettiin gluteenitonta ruokaa ja että raaka-aineet olivat paikallisia ja puhtaita.
Eräs seikka suomalaisessa ruoassa myös yllätti Kardashianin. Hän hämmästelee blogissaan sitä, että suomalaiset todella syövät poroa.

– Lähes jokaisessa ravintolassa oli ruokalistalla poroa ja yksi tarjoili jopa karhua. Minä en ollut valmis kokeilemaan sitä, mutta hotellin Rakas-ravintolassa maistoin poron luulientä, joka oli todella hyvää.

Kardashianin mukaan hänen matkansa Suomeen oli taianomainen ja sen kohokohtiin kuului ehdottomasti revontulien näkeminen.

– Jokin Suomessa on niin viihtyisää ja kodikasta, mutta silti innostavaa – se tuntui niin puhtaalta.

Myös Kardashianit-sarjan perusteella Kourtneyn matkaseurueen visiitti Suomeen oli ikimuistoinen ja onnistunut. Koko kolmikko Scott, Kourtney ja Sofia, sekä ex-pariskunnan lapset olivat sarjan perusteella hyvin vaikuttuneita ja jakson aikana kuultiinkin useampi oh my god -kommentti.

– Suomi on maaginen paikka, hehkutti Scott Disick.

Matkan ehdoton huipennus nähtiin aivan jakson loppumetreillä. Oli ilta ja matkaseurue grillasi vaahtokarkkeja ulkona. Matkalla takaisin hotellille Kourtney kyseli hotellin työntekijältä, nähtäisiinkö illalla mahdollisesti revontulia.

– Mahdollisuudet sille ovat tänä iltana oikeastaan melko korkealla, mies vastasi.

Ei aikaakaan, kun näyttävät revontulet valaisivat taivaan. Erityisesti Kourtney ja Scott hämmästelivät harvinaista ilmiötä silmät pyöreinä.

– Herranjumala, siellä ne ovat! Ei h*elvetti! Revontulet ovat täällä, Scott huudahti innoissaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt