Backstreet Boys -yhtye teki DNA-testin, jonka lopputulos lyö ällikällä – yhdellä jäsenistä on suomalaiset sukujuuret - Viihde - Ilta-Sanomat

Backstreet Boys -yhtye teki DNA-testin, jonka lopputulos lyö ällikällä – yhdellä jäsenistä on suomalaiset sukujuuret

Backstreet Boys -yhtyeen jäsenet paljastivat DNA-testiensä tulokset Youtube-videolla.

Yksi Backstreet Boysin jäsenistä on osittain suomalainen.­

7.10.2019 19:49

Backstreet Boys -yhtye julkaisi Youtube-kanavallaan aiemmin tänä syksynä videon, jolla bändin jäsenet esittelevät tekemänsä DNA-testin tuloksia.

Maailman tunnetuimpaan poikabändiin kuuluvat AJ McLean, Brian Littrell, Howie Dorough, Nick Carter ja Kevin Richardson tekivät kaikki kotonaan DNA-testin, jonka tarkoituksena on selvittää etninen alkuperä.

Vastaavat testit ovat yleensä helppoja, kotona tehtäviä testejä, joiden tulokset analysoidaan laboratorioissa maailmalla. Tulokset saa kotiin muutaman viikon kuluessa ja niistä selviää yleensä melko tarkasti, mistä päin maailmaa oma geeniperimä on kotoisin. Lisäksi niiden avulla voi löytää sukulaisiaan eri puolelta maailmaa.

Backstreet Boysin jäsenet paljastavat omat testituloksensa videollaan. Ensimmäisenä tuloksistaan kertoo Howie. Hänen juuristaan on testin mukaan yli 43 prosenttia Espanjassa, 30 prosenttia Skandinaviassa ja reilut 9 prosenttia Afrikassa. Lisäksi hänestä löytyy irlantilaista, skotlantilaista ja walesilaista sekä etelä- ja keskiamerikkalaista. Skandinavian osuus yllättää Howien.

– Ehkä siksi pojallani Holdenilla on vaalea tukka, hän intoilee.

Vaaleatukkaisena tunnetun Nickin juuret ovat 62-prosenttisesta Pohjois- ja Länsi-Euroopassa ja 11-prosenttisesti Skandinaviassa. Lisäksi hänestä löytyy yhdeksän prosenttia italialaista ja balkanilaista verta.

Nick Carterin vaaleat piirteet selittyvät sillä, että hänen juurensa ovat Pohjois-Euroopassa ja Skandinaviassa.­

Brian puolestaan on 20-prosenttisesti englantilainen. Miehestä löytyy enimmäkseen, noin 70 prosenttia irlantilaista, skotlantilaista ja walesilaista verta, mutta yllättäen hän on myös osittain suomalainen. Maailmankuulun popparin sukulaisia voi siis löytyä myös Suomesta.

– 7,1 prosenttia suomalainen! Brian ihmettelee.

Brian Littrell poseerasi huhtikuussa poikansa Bayleen ja vaimonsa Leighanne Wallacen kanssa.­

44-vuotias Brian on kasvanut Kentuckyssa, Yhdysvalloissa. Hänen vanhempansa ovat Jackie ja Harold Littrell. Nykyisin Brianilla on itsellään yksi poika, 16-vuotias Baylee.

Floridasta kotoisin olevan AJ:n etninen alkuperä puolestaan on DNA-testin mukaan enimmäkseen Espanjasta ja Itä-Euroopasta.

– Se on se venäläinen minussa! hän hihkaisee videolla.

AJ:ssa on lisäksi reilut kahdeksan prosenttia nigerialaista ja 19 prosenttia keski- ja eteläamerikkalaista. Lisäksi hänessä virtaa myös juutalaista verta.

Viimeisenä testituloksensa paljastaa Brianin serkku Kevin, joka on 44-prosenttisesti englantilainen, 36-prosenttisesta pohjois- ja keskieurooppalainen ja 19-prosenttisesti irlantilainen, skotlantilainen ja walesilainen.

  • Voit katsoa Backsteet Boysin DNA-testivideon alta!

Backstreet Boys vuosituhannen vaihteessa kultavuosiaan elänyt poikabändi, joka perustettiin vuonna 1993. Yhtyeen esikoisalbumi Backstreet Boys ilmestyi vuonna 1996. Bäkkäreistä tuli välittömästi kansainvälinen menestystarina, joka on sittemmin julkaissut yhteensä yhdeksän studioalbumia. Yhtye on myynyt kymmeniä miljoonia levyjä ja toiminut jo 26 vuoden ajan.

Vaikka poikabändin jäsenet ovat jo vuosia sitten kasvaneet aikuisiksi, keikkailee yhtye yhä ahkerasti. Suomessa yhtye konsertoi viimeksi tänä kesänä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?