Snoop Doggin käytös lapsiperheiden suosimassa tapahtumassa pöyristyttää: rivoja laulanut räppäri toi lavalle puolipukeiset tankotanssijat ja heitteli tekorahaa

Julkaistu:

Erikoinen esiintyminen
Kansasin yliopisto on joutunut pahoittelemaan räppäri Snoop Doggin esiintymistä perjantai-iltana järjestetyssä koripallotapahtumassaan.
Yhdysvalloissa on noussut suuri kohu räppäri Snoop Doggin, 47, esiinnyttyä perjantai-iltana Kansasin yliopiston vuotuisessa koripallotapahtumassa, jossa yleisön joukossa oli rutkasti lapsiperheitä.

Muun muassa Huffington Post ja Reuters uutisoivat, että tähti oli esittänyt sensuroimattomat versiot kappaleistaan Gin and Juice ja Drop It Like It’s Hot. Lisäksi lavalla oli nähty puolipukeisia tankotanssijoita ja yleisön joukkoon oli lennellyt sadan dollarin seteleitä, joita koristi räppärin oma naama.

Kansasin yliopisto on joutunut pahoittelemaan Snoop Doggin esitystä. Yliopiston urheilujohtaja Jeff Long sanoo odottaneensa räppäriltä siivompaa versiota tapahtuman hengen takia.
– Teimme esiintyjien managereille selväksi, että odotamme siistiä versiota show’sta, Long sanoi tiedotteessa, jonka mukaan esiintyminen oli jo siirretty illan viimeiseksi ohjelmanumeroksi, jotta kaikki näkisivät varmasti kaikki koripalloon liittyvät tapahtumat.

– Otan täyden vastuun siitä, etten tarkistanut kaikkia esitykseen liittyviä yksityiskohtia ja tahdon henkilökohtaisesti pahoitella sitä kaikille, jotka loukkaantuivat esityksestä.

Tapahtumaa on järjestetty Kansasin yliopistolla jo 35 vuoden ajan. Sosiaalisessa mediassa järjestäjiä on kritisoitu kovin sanoin siitä, miksi he yleensä ovat valinneet avoimesti kannabista käyttävän ja rivoistakin sanoituksistaan tunnetun Snoop Doggin esiintymään perhetapahtumaan.

– Minkälaiset ääliöt kuvittelevat, että Snoop Doggissa olisi mitään perheystävällistä? sivalsi esimerkiksi NBA Today -radio-ohjelman juontaja Justin Termine Twitterissä.
Reuters ei tavoittanut Snoop Doggin edustajaa kommentoimaan tapausta.

Maailman tunnetuimpiin rap-artisteihin kuuluva kalifornialainen on kertonut olevansa intohimoinen urheilumies ja rakastavansa varsinkin jääkiekkoa. Räppäri nähtiinkin tammikuussa selostamassa Los Angeles Kingsin ja Pittsburgh Penguinsin välistä NHL-ottelua.
Kesällä tähti riensi myös puolustamaan myös naisjalkapalloilijoita Yhdysvaltojen voitettua maailmanmestaruuden. Tähti vaati, että naisjalkapalloilijoiden palkintorahojen pitäisi olla samalla tasolla kuin miehillä.

– Maksakaa naisille, mitä he ansaitsevat. Heidän pitäisi saada 500 000 dollaria urheilijaa kohti, Snoop Dogg sanoo niin! räppäri jyrisi Instagramissa julkaistulla videolla.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt