Romanssihuhut leimahtivat heti: Äskettäin eronnut Kylie Jenner hiiviskeli baarissa ex-miehensä Tygan kanssa

Julkaistu:

Romanssihuhu
Kylie Jenner kiisti jo Twitterissä tavanneensa hiljattain salaa Tygaa, mutta ex-pariskunta bongattiin jälleen samasta paikasta. Jenner erosi viime viikolla Travis Scottista.
TMZ-uutissivusto kertoi viime viikolla, että sometähti ja meikkimoguli Kylie Jenner on eronnut räppäri Travis Scottista. Pariskunnalla on 1-vuotias tytär Stormy ja he ehtivät olla yhdessä pari vuotta.

E! Newsin lähde kertoi, ettei pari ole eronnut virallisesti, vaan molemmat haluavat enemmän omaa aikaa.
Jenner ja Travis Scott alkoivat seurustella huhtikuussa 2017 Coachella-festareiden aikaan.

Ennen suhdettaan Travis Scottiin 22-vuotias Jenner seurusteli räppäri Tygan kanssa. Pariskunta edusti yhdessä vielä helmikuussa 2017, eli vain pari kuukautta ennen kuin Jenner ja Scott alkoivat seurustella.

Yhdysvalloissa on supateltu viime viikolla tulleen erouutisen jälkeen, että vanha suola olisi alkanut janottaa Kylieta.


Huhuja eivät ainakaan liennytä viimeisimmät uutiset, joiden mukaan Jenner ja tämän isosisko Khloe Kardashian juhlivat viikonloppuna samalla klubilla Tygan ja Kardashianin ex-miehen Lamar Odomin kanssa. Odom ja Kardashian olivat naimisissa vuosina 2009–2016.

TMZ:n tietojen mukaan Tyga oli ollut klubilla jo ennen kuin Jenner ja Kardashian saapuivat paikalle ja poistui noin tunti sen jälkeen, kun siskokset olivat ilmestyneet paikalle.


Kyseessä oli jo toinen kerta saman viikon aikana, kun Jennerin ja Tyga huhuttiin tavanneen salamyhkäisesti. Jenner kuitenkin kiisti hiljattain Twitter-tilillään aiemmin otsikoissa olleen yön pikkutunneilla studiolla sattuneen tapaamisen.
– Internetissä kaikki on sata kertaa dramaattisempaa kuin todellisuudessa. Mitään aamuyön deittejä Tygan kanssa ei ollut. Minut on nähty jättämässä kaksi ystävääni kyydistä studiolle, jossa hän sattui silloin olemaan, Jenner twiittasi.

Hän kirjoitti myös hiljattain, että välit Travis Scottin kanssa ovat hyvät ja että pariskunta keskittyy Stormi-tyttäreensä.

– Ystävyytemme ja tyttäremme on etusijalla.

Daily Mailin mukaan Tyga ei ole kommentoinut väitettyä yöllistä tapaamista Jennerin kanssa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt