Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa – mies etsi kumppania Love Islandilla vain vuosi sitten - Viihde - Ilta-Sanomat

Salkkarit-kaunotar Jasmin Voutilainen julkaisi ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa – mies etsi kumppania Love Islandilla vain vuosi sitten

Salatuista elämistä tuttu Jasmin Voutilainen on löytänyt rinnalleen uuden rakkauden.

Salatut elämät -sarjasta sekä Miss Helsinki -kilpailusta tuttu Jasmin Voutilainen on löytänyt vierelleen uuden rakkauden. Hän on Love Island Suomi -ohjelmassa esiintynyt Ville Toivonen.­

7.10.2019 11:03

Salatut elämät -sarjasta sekä Miss Helsinki -kilpailusta tuttu Jasmin Voutilainen on löytänyt vierelleen uuden rakkauden. Voutilainen, 23, vahvisti sosiaalisessa mediassa pitkään pyörineet suhdehuhut julkaisemalla Instagram-tilillään maanantaina herkän yhteiskuvan.

– Maanantait tuntuvat paremmilta kanssasi, Voutilainen kirjoittaa kuvatekstissään.

Voutilaisen rinnalla hellyttävässä kuvassa poseeraa niin ikään televisiosta tuttu Ville Toivonen. Toivonen, 25, nousi julkisuuteen, kun hän osallistui Love Island Suomi -ohjelman ensimmäiselle tuotantokaudelle vuosi sitten.

Toivonen poistui Love Islandilta yhdessä niin ikään ohjelmassa kilpailleen Pauliinan kanssa. Pariskunta jatkoi seurusteluaan myös ohjelman jälkeen ja vielä tammikuussa Toivonen kertoi parin pitävän yhtä edelleen.

– Pauliinalla ja minulla menee tällä hetkellä hyvin. Tottakai toivon, että suhde tästä kehittyy eteenpäin, Ville totesi tuolloin Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa.

Jasmin Voutilainen on tuttu Miss Helsinki -kilpailusta sekä Salatut elämät -sarjasta.­

Sittemmin parin suhde tuli kuitenkin tiensä päähän. Myös Toivonen julkaisi maanantaina omalla Instagram-tilillään saman kuvan, jossa poseeraa yhdessä Voutilaisen kanssa. Herkkä julkaisu on kerännyt lähes 10 000 tykkäystä ja lukuisia kommentteja.

– Everyday, Toivonen kirjoitti kuvatekstissään sydänhymiön kera.

Voutilaisen kuvaan kiiruhti kommentoimaan rakkaushymiöin muun muassa Love Island Suomi -ohjelmaa juontava Shirly Karvinen. Toivosta uuden parisuhteen johdosta riensi puolestaan onnittelemaan niin ikään Love Islandilta tuttu Jeffrey Iawman.

Voutilainen nousi julkisuuteen vuoden 2018 Miss Helsinki -kilpailusta, jossa hän sijoittui ensimmäiseksi perintöprinsessaksi. Lisäksi nainen on tuttu Salatuista elämät -sarjasta sekä sarjan maailmaan sijoittuvista Nightmare-elokuvista, joissa hän on näytellyt Aino Kaukovaaraa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?