Mikael Jungner linkutti Tanssii tähtien kanssa -studioon jalka muhkeassa paketissa: ”Kohtalo haluaa suojella Suomen kansaa tanssiliikkeiltäni”

Julkaistu:

tanssii tähtien kanssa
Mikael Jungner saapui kannustamaan muita kilpailijoita jalkansa murtumasta huolimatta.
Mikael Jungnerin Tanssii tähtien kanssa -taival päättyi tällä viikolla karvaasti, kun hän joutui jättämään kisan kesken loukkaantumisen vuoksi. Jungner loukkasi jalkansa viime sunnuntain suorassa lähetyksessä ja sai tällä viikolla kuulla, että se oli murtunut.

Jungnerin jalasta murtui oikean jalkapöydän kaikkein oikeanpuoleisin luu. Sen parantuminen on hidasta ja siksi Jungnerin tanssit on nyt tanssittu.
Sisukas mies saapui kuitenkin sunnuntain suoraan lähetykseen kannustamaan muita kilpailijoita. Hän linkutti paikalle kyynärsauvojen voimin jalka paketissa.

– Jalka on välillä kipeä, välillä ei. Sikana harmittaa, Jungner kertoo.

Vaikka kisan päättäminen harmittaa, haluaa Jungner nähdä muiden esitykset. Hän kertoo kannustavansa kaikkia, mutta erityisesti Meeri Koutaniemi on hänen mukaansa vahvoilla.

– Meeri on kova. Hän on saanut jo ekassa lähetyksessä karismansa esiin, Jungner arvioi.

Jungnerin piti alun perin tanssia Tanssii tähtien kanssa -kisassa Saana Akiolan kanssa, mutta tällä todettiin heti kisan harjoitusviikoilla sitkeä mononukleoosi, jonka vuoksi hän joutui jättäytymään pois kilpailusta. Tällä viikolla selvisi, että myös Jungnerin tähtiopettajaksi Akiolan tilalle tullut Janica Saarni loukkaantui.

– Janica laittoi kuvaviestin röntgenin jonotushuoneesta, että hänen pohkeensa revähti ja hän olisi joka tapauksessa joutunut olemaan ainakin viikon tanssimatta, Jungner kertoi IS:lle aiemmin.


Mies kertoo nyt TTK-studiolla, ettei usko olevansa kirottu, vaikka molemmat hänen parinsa ja hän itse ovat joutuneet luopumaan kisasta.

– Olen onnellisten tähtien alla, koska pääsin mukaan ja tämä on ollut mahtava kokemus.

Jungner kommentoi loukkaantumistaan vielä MTV:n suorassa lähetyksessä ja kertoi, miten loukkaantuminen tapahtui.

– Tulin ulkosyrjälle ja sieltä napsahti luu poikki. Tähtiopettajista Aleksille kävi ihan sama vuosia sitten, Jungner kertoi MTV:n lähetyksessä.

Jungnerilla oli myös oma teoriansa siitä, miksi sekä hän että hänen molemmat parinsa joutuivat jättämään kisan kesken.

– Kohtalo haluaa suojella Suomen kansaa mun tanssiliikkeiltä, hän murjaisi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt