Sabina Särkkä julkaisi railakkaita kuvia hääjuhlistaan, joissa bailattiin täysillä – Ossi-puoliso yllätti tuoreen vaimonsa romanttisesti

Julkaistu:

häät
Sabina Särkkä avioitui Kreikassa kaksi viikkoa sitten. Nyt hän on julkaissut kuvia ja videoita häistä, joissa tanssittiin villisti.
Missikaunotar Sabina Särkkä avioitui syyskuussa Kreikan saariston upeissa maisemissa. Särkän ja hänen puolisonsa Ossi Kivimäen hulppeita hääjuhlia vietettiin useiden päivien ajan ja paikalle oli saapunut parin läheisiä Suomesta. Vieraita oli yhteensä noin viisikymmentä.

Särkkä on nyt julkaissut Instagram-tilillään kuvia hääjuhlien railakkaista tunnelmista. Kuvissa Särkkä tanssii villisti tuoreen aviopuolisonsa kanssa. Vastanainut pari on pukeutunut valkoisiin asuihin ja nauttii toistensa seurasta tanssilattialla.

Särkkä kertoo kuvien yhteydessä, että hänen puolisonsa yllätti hänet kesken juhlien kappaleella, jonka tämä oli tehnyt varta vasten tuoreelle vaimolleen.

– Tanssittiin, naurettiin ja bailattiin koko yö yhdessä, mutta sä kruunasit mun illan ja yllätit mut ihan täysin esittämällä biisin, jonka olit tehnyt mulle, Särkkä kertoo sydänemojin kera.

Voit katsoa kaikki kuvat klikkaamalla kuvan oikeassa laidassa olevaa nuolta.
Instagramin Stories-osiossa Särkkä paljastaa lisää yksityiskohtia häistään. Videoilta selviää, että juhlissa esiintyivät Kivimäen lisäksi muun muassa Diandra ja Kasmir. Kasmirin yllätyskeikan aikana Särkkä ja radiojuontaja Tinni Wickström tanssivat villisti ja innostuivat laulamaan artistin kanssa.

Häissä oli myös perinteinen morsiuskimpun heitto, jossa kukkakimpun nappasi Wickström.

Särkkä paljasti häidensä jälkeen Instagramissa, että parin vihkiminen tapahtui purjelaivalla keskellä merta. Lisähaasteita tilanteeseen toi kova tuuli, joka keikutti venettä. Kaikki sujui kuitenkin lopulta hyvin.
Särkkä asteli alttarille pitsisessä, valkoisessa luomuksessa. Hän kertoi ennen häitään IS:lle, että boheemin puvun oli suunnitellut hänen kanssaan muotisuunnittelija Katri Niskanen.

– Pukuni on boho-henkinen luomus, joka sopii täydellisesti Välimeren miljööseen. En voisi kuvitella laivan kannelle mitään jäykkää tai överiä, hän perusteli.

Särkän ja Kivimäen hääjuhlat kestivät yhteensä pari viikkoa. Särkkä kertoi IS:lle, että pari oli vuokrannut kaksi katamaraania, joilla he ja vieraat pääsivät purjehtimaan.

– Purjehdimme ensin perheemme kanssa ennen häitä. Juhlien jälkeen lähdemme vielä kavereidemme kanssa viikoksi purjehtimaan, hän iloitsi.

– Pidämme kahdenkeskeisen häämatkan sitten vähän myöhemmin.

Särkkä ja Kivimäki tapasivat toisensa neljä vuotta sitten helsinkiläisravintolassa, jossa he olivat juhlimassa yhteisten ystäviensä kanssa. Kivimäki teki heti vaikutuksen Särkkään, mutta hän ei ajatellut asiaa enempää, sillä oli tuolloin parisuhteessa.

Kun kaksikko tapasi myöhemmin sattumalta uudelleen, Särkkä päätti kuunnella sydäntään.

– Tajusimme, että tässä on nyt jotain spesiaalia, hän sanoi IS:n haastattelussa.

Nyt pari on ollut yhdessä reilut neljä vuotta, joista kaksi kihloissa.