Lehdet: Blake Livelyn ja Ryan Reynoldsin kolmas lapsi syntyi kaikessa hiljaisuudessa – salasivat uutisen yli kahden kuukauden ajan - Viihde - Ilta-Sanomat

Lehdet: Blake Livelyn ja Ryan Reynoldsin kolmas lapsi syntyi kaikessa hiljaisuudessa – salasivat uutisen yli kahden kuukauden ajan

Näyttelijäpari Blake Livelyn ja Ryan Reynoldsin perhe on nyt viisihenkinen useiden lehtien mukaan.

5.10.2019 18:41

Hollywoodin superpari Blake Lively, 32, ja Ryan Reynolds, 42, ovat useiden viihdesivustojen mukaan saaneet kolmannen lapsensa. People-lehden lähteiden mukaan parin perhe kasvoi kaikessa hiljaisuudessa, sillä he halusivat salata pienokaisen syntymän.

The Mirror -lehti kertoo, että pariskunnan vauva syntyi yli kaksi kuukautta sitten. Lehden mukaan pari ei ole julkistanut uutista vielä itse, mutta useiden lähteiden mukaan pari on kertonut ilouutisen läheisilleen jo pari kuukautta sitten. E! Newsin mukaan pari ei ole vielä paljastanut lapsensa sukupuolta.

Lively ja Reynolds ovat olleet julkisuudessa hyvin vaitonaisia yksityiselämästään ja erityisesti perheestään. He salasivat aluksi myös Livelyn raskauden ja paljastivat odottavansa kolmatta lastaan, kun Lively poseerasi Pokémon: Detective Pikachu -elokuvan ensi-illassa pyöristynyttä vatsaansa esitellen.

Pari halusi ilouutisen pysyvän salassa mahdollisimman pitkään, joten Livelyn fanit henkäisivät ihastuksesta uutisen myötä. Daily Mailin mukaan Lively on elänyt hiljaiseloa tammikuusta lähtien eikä edustanut alkuvuodesta erilaisissa tilaisuuksissa juuri lainkaan.

Blake Lively yllätti kaikki saapumalla elokuvan ensi-iltaan toukokuussa pyöristynyttä vatsaansa esitellen. Pari oli vaiennut visusti näyttelijän raskaudesta, joten tieto oli todellinen yllätys.­

Gossip Girl -sarjasta tuttu Lively on kertonut olevansa erittäin lapsirakas ja myöntänyt haaveilleensa aina useammasta lapsesta.

– Olen aina halunnut suurperheen. Oi, voisin haluta vaikka 30 lasta! Lively on kertonyt.

Lively ja Reynolds ovat tehneet tiukan päätöksen pitää perhe-elämänsä mahdollisimman yksityisenä. He haluavat pitää lapsensa poissa julkisuuden valokeilasta ja antaa heille mahdollisimman normaalin lapsuuden siitä huolimatta, että heidän vanhempansa ovat maailmankuuluja näyttelijätähtiä.

– Haluamme antaa heille normaalin lapsuuden, sellaisen kuin itsekin saimme. Emme halua viedä sitä heiltä, koska se olisi todella itsekästä, Lively kertoi vuonna 2016.

Livelylla ja Reynoldsilla on entuudestaan kaksi tytärtä: 2-vuotias Inez ja 4-vuotias James. Näyttelijäpari avioitui vuonna 2012 ja heitä pidetään yhtenä Hollywoodin onnellisimmista pareista.

Parin huumorintaju on herättänyt heidän faneissaan valtavasti ihailua, sillä he naljailevat usein sosiaalisessa mediassa hyväntahtoisesti toisilleen. Pari on muun muassa piikitellyt toisilleen syntymäpäiviensä yhteydessä.

Tänä vuonna Reynolds onnitteli 32 vuotta täyttänyttä puolisoaan julkaisemalla Instagramissa joukon kuvia, joissa tällä oli silmät kiinni ja tämä näytti mahdollisimman epäedustavalta.

Artikkelia muokattu klo 19:10: Parin esikoinen James on tyttö, ei poika, kuten artikkelissa kerrottiin ensin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?