HS: Kirjailija Riikka Pulkkinen ja Ultra Brasta tuttu Tommi Saarikivi ovat kihloissa – pariskunta odottaa lasta - Viihde - Ilta-Sanomat

HS: Kirjailija Riikka Pulkkinen ja Ultra Brasta tuttu Tommi Saarikivi ovat kihloissa – pariskunta odottaa lasta

Ultra Brasta ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tunnetuksi tullut basisti Tommi Saarikivi kertoo kihlautuneensa kirjailija Riikka Pulkkisen kanssa.

Basisti Tommi Saarikivi ja kirjailija Riikka Pulkkinen ovat kihloissa ja odottavat lasta.­

5.10.2019 14:10

Ultra Brasta ja Scandinavian Music Group -yhtyeistä tunnetuksi tullut basisti Tommi Saarikivi ja kirjailija Riikka Pulkkinen ovat kihloissa ja odottavat lasta, kerrotaan Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä. Lehden tietojen mukaan kaksikko aikoo muuttaa samaan rappuun mutta eri asuntoihin.

– Se on kivaa. Rakkautta ei voi vain tilata elämään, Saarikivi kertoo Helsingin Sanomien Kuukausiliitteessä.

Ilmari Pohjola, Joel Melasniemi, Kerkko Koskinen ja Tommi Saarikivi kuvattuna juuri ennen Ultra Bran ensimmäistä paluukeikkaa Provinssissa Seinäjoella elokuussa 2017.­

Molemmilla on lapsia edellisistä liitoistaan.

Pulkkinen erosi aviomiehestään Erkki Perälästä keväällä 2017. Pulkkisella ja Perälällä on vuonna 2013 syntynyt tytär. Pulkkinen kertoi Ilta-Sanomille vuosi sitten, että ero tapahtui rakkaudellisesti.

– Minullakin on ihanat välit eksäni kanssa. Eilenkin istuttiin yhdessä lapsen kanssa Rossossa. Olen kiitollinen perheyhteisöstämme, joka jäi erosta huolimatta, hän pohti tuolloin.

Pulkkinen kertoi vuosi sitten viihtyvänsä omassa elämässään. Sitä hän ei paljastanut, oliko hänen elämässään haastatteluhetkellä joku tärkeä henkilö.

Riikka Pulkkinen on menestynyt kirjailijana myös kansainvälisesti.­

Pulkkinen tunnetaan muun muassa romaaneistaan Raja ja Totta.

Pulkkinen on kertonut raskaudestaan myös omalla Instagram-tilillään. Instagramissa julkaisemansa otoksen kuvatekstissä hän pohdiskelee raskauteen liittyviä tuntemuksiaan.

– Elämäni ensimmäinen julkaistu sali- ja raskausselfie. Raskauteen liittyy minulla paljon taikauskoa. Ikään kuin puhumalla hänestä varmasti saapuvana manaisin samalla pahoja asioita tapahtuvaksi. Näitä ajatuksia vastaan pitää taistella julkaisemalla tällainen kuva, sillä kaikki voi mennä myös alusta loppuun saakka tosi hyvin, Pulkkinen kirjoittaa.

– Jos näin on, teemme elämäämme uuden henkilön! Toistaiseksi hän vaikuttaa ihmiseltä, joka pitää musiikista ja siitä, jos juon appelsiinimehua. Minä pidän siitä, että voin yhä tehdä kyykkytreenejä. Olen miettinyt, että oma kirjoittamiseni on ehkä jumissa siksi, että minussa kirjoittuu tämän pienen henkilön elämäntarina, Pulkkinen pohtii Instagramissa.

Postaukseen on tullut lukuisia onnitteluja.

Pulkkinen on julkaissut Instagram-tilillään myös kuvia yhdessä kihlattunsa kanssa. Yhdessä kuvista pariskunta poseeraa kotoisissa tunnelmissa. Saarikivi toimii nykyään Suomen Teatterit ry:n toiminnanjohtajana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?