Kourtney Kardashian lekotteli Rovaniemellä poreammeessa metsän keskellä – jätti pulikoinnistaan paikan päälle henkilökohtaisen muiston - Viihde - Ilta-Sanomat

Kourtney Kardashian lekotteli Rovaniemellä poreammeessa metsän keskellä – jätti pulikoinnistaan paikan päälle henkilökohtaisen muiston

Kourtney Kardashianin salattu Lapin-loma nähdään nyt tv:ssä. Miljoonien ihailema tosi-tv-tähti jätti puumerkkinsä saunan vieraskirjaan.

Kourtney Kardashian vieraili Suomessa kevättalvella.­

4.10.2019 15:39

Suomi ja etenkin Lappi saavat valtavaa medianäkyvyyttä, kun Yhdysvalloissa esitetään Kardashianit-tosi-tv-sarjan jakso, jossa perhe lomailee Lapissa.

Tv-kamerat seurasivat tosi-tv-tähti Kourtney Kardashiania, hänen ex-miestään Scott Disickiä, heidän lapsiaan ja Disickin uutta naisystävää Sofia Richietä herkeämättä Lapin-loman ajan viime keväänä ja nyt lopputulos nähdään tv:ssä.

Kardashianit-sarjalla on Yhdysvalloissa miljoonayleisö ja Kourtney Kardashianilla on Instagramissa liki 82 miljoonaa seuraajaa. Mistään pienestä näkyvyydestä ei siis ole kyse.

Lapin-loma vaikutti sosiaalisen median perusteella täyttävän kaikki Kourtney Kardashianin odotukset, sillä seurue julkaisi useita kuvia lomamatkastaan Instagramissa.

Ilta-Sanomat vieraili keväällä Kourtney Kardashianin ja muiden maailmantähtien suosimassa lomakohteessa, jossa he saavat nauttia luonnon rauhasta ilman uteliaita silmäpareja.

Pian esitettävää Kardashianit-sarjan jaksoa kuvattiin Rovaniemellä, jossa Kourtney yöpyi Arctic Treehouse -luksushotellissa. Hotellin ylellisten panoraamahuoneiden hinnat vaihtelevat 445 eurosta jopa 1 160 euroon yöltä.

Lapista on tullut maailmantähtien suosima lomakohde. Monet heistä ovat yöpyneet Arctic Treehousessa.­

Lapin-lomallaan Kourtney Kardashian vietti aikaa myös kaksikymmentä kilometriä Rovaniemen keskustasta sijaitsevassa ”salasaunassa”, joka on niin tehokkaasti piilotettu, ettei sitä löydä edes älypuhelimien karttasovelluksille. Paikan päälle löydetään vain henkilökunnan lähettämien ajo-ohjeiden avulla.

– Suunnittelemme ja toteutamme vieraiden illan aivan alusta loppuun heidän toiveidensa mukaisesti täällä Metsäkylyssä. Monesti täällä on yksityinen kokki tekemässä heidän lempiruokaansa tai sitten voimme esimerkiksi tilata valmiiksi juuri sitä kuohuviiniä, jota he haluavat nauttia poreammeessa, Arctic Forest Spa Metsäkylvyn saunaisäntä Dennis Ivanov kertoi Ilta-Sanomille keväällä.

Kardashian, Disick ja Richie myös kirjoittivat nimensä salasaunan vieraskirjaan. Kardashianin ja Disickin kolme lasta, Penelope, Mason ja Reign sen sijaan piirsivät vieraskirjaan soman sydämen, jonne he raapustivat nimiensä ensimmäisen kirjaimen.

Kardashianin seurue kirjoitti tällaisia terveisiä Metsäkylvyn vieraskirjaan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?