Wellnessmalli-finalistit poseeraavat näyttävissä kuvissa – äänestä voittajaa! Kuka 10 kaunottaresta on suosikkisi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Wellnessmalli-finalistit poseeraavat näyttävissä kuvissa – äänestä voittajaa! Kuka 10 kaunottaresta on suosikkisi?

Siirry sivun pääsisältöön

Wellnessmalli-kilpailu huipentuu 20. lokakuuta I Love Me -messuille, jossa valitaan historian ensimmäinen Wellnessmalli. Ilta-Sanomien lukijat pääsevät vaikuttamaan voittajaan.

4.10.2019 7:27

Historian ensimmäinen Wellnessmalli-kilpailu lähenee loppuhuipennustaan, kun voittaja ratkeaa 20.10 I Love Me -messuilla. Aiemmin Fitnessmalli-kilpailuna tunnetussa kisassa haetaan tänä vuonna monipuolista hyvinvointialan ammattilaista ja esikuvaa.

– Haemme terveelliset elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa. Nykyajan Wellnessmallista huokuu sporttinen ja iloinen elämänasenne, kilpailun omistaja ja luotsaaja Anni Vallius pohjustaa.

– Finalistien valinnassa on painotettu hyviä arvoja sekä kuvauksellisuutta, sillä kisan voittaja toimii hyvinvoinnin lähettiläänä sekä sosiaalisessa että perinteisessä mediassa, hän jatkaa.

Anni Vallius luotsaa Wellnessmalli-kilpailua.­

Valliuksen mukaan kaikki kymmenen kilpailijaa ovat keränneet koko kauden ajan pisteitä erilaisista hyvinvointialaan liittyvistä tehtävistä. Tittelin vie lopulta eniten pisteitä kerännyt finalisti. Palkinnoksi voittaja saa personal trainer -koulutuksen sekä pääsee rentoutumaan Karibian risteilylle.

  • Voit äänestää omaa suosikkiasi jutun lopusta löytyvästä äänestyksestä!

Ilta-Sanomien lukijat pääsevät vaikuttamaan uuden Wellnessmallin valintaan, sillä tässä jutussa olevan äänestyksen perusteella voittajalle on kilpailussa luvassa viisi lisäpistettä. Toiseksi tullut saa kolme ja kolmas yhden pisteen.

Finalistit myös kysymykseen siitä, miksi heidät tulisi valita Wellnessmalliksi ja mitä uutta he tuovat hyvinvointialalle.

Veera Könönen, 20 @veerakononen

Nuoret. Nuorille tulisi näyttää, että somevaikuttajat eivät elä kiiltokuvaelämää, vaan ovat ihan tavallisia ihmisiä siinä missä muutkin. Mielessäni on paljon ideoita miten nuoriin voisi vaikuttaa positiivisesti! Haluan näyttää, että monet muutkin asiat tuovat hyvinvointia kuin liikunta ja ravinto. Musiikki on minulle suuri henkireikä ja uusia ideoita löytyy sillekin saralle!

Claudia Relander, 22 @claudiarelander

Koko kisakauden olen rakentanut omannäköistä polkua, aivan kuten haluan kannustaa muitakin tekemään, sillä se vaikuttaa yllättävän paljon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mulla on kovan motivaation lisäksi koulutuksen puolesta kaikki valmiudet kantaa Wellnessmalli 2019 -voittajan titteliä ja työskennellä tällä alalla. Tulevaisuudessa olisi kiva, jos pystyisin tuomaan hyvinvointialalle myös sellaista toimintaa, jossa pääsisin hyödyntämään ruotsin kielen taitojani.

Alisa Talasma, 19 @alisatalasma

Wellnessmalli-voittajana toisin hyvinvointialalle uudenlaista rohkeaa särmää ja uskallusta rikkoa rajoja. Olen häpeilemättä täysin oma itseni, minkä myötä voin antaa ihmisille monipuolista inspiraatiota ja luoda mielenkiintoista sisältöä. Omaan merkittävän kyvyn kannustaa, luoda hyvää fiilistä sekä ylläpitää positiivista energiaa.

Esimerkilläni näytän, että jo nuorella iällä voi saavuttaa mitä tahansa, kun oppii olemaan todellinen itsensä, löytää intohimonsa, laittaa kaikkensa likoon ja luottaa elämän flow’hun. Tavoitteellisena urheilijana, ravintointoilijana, heittäytyvänä taiteilijasieluna ja paljon pintaa syvempänä persoonana voin antaa jokaiselle jotakin.

Sirja Pasanen, 24 @sirjapasanen

Koen, että olemme tällä hetkellä murrosvaiheessa ravitsemusasioiden suhteen. Haluan tuoda ihmisten tietouteen asiaa ravitsemuksesta ja vaikuttaa siihen, että ymmärtäisimme puhtaan ja luonnollisen ravitsemuksen merkityksen hyvinvoinnille sekä sairauksien ennaltaehkäisemiselle.

Haluan tehdä töitä sen eteen, että sekä ravitsemusta että esimerkiksi kehoamme kuormittavia kemikaaleja katsottaisiin yhä enemmissä määrin merkittävänä tekijänä yksilöiden hyvinvoinnille. Toivon muiden äitien ja vanhempien inspiroituvan ajatuksesta, että myös lapsen saamisen jälkeen on suotavaa ja mahdollista jatkaa omien unelmien tavoittelemista. Yes we can.

Karoliina Makelä, 20 @karoliinamakela

Rakastan inspiroida ja kannustaa muita ihmisiä viettämään hyvinvoivaa elämää itseään kuunnellen, mutta myös faktatietoon luottaen. Olen aito ja aurinkoinen persoona, joka tekee tätä työtä sata lasissa ja jolta ei puutu ammattitaitoa eikä oikeanlaista asennetta. Haluan toimia hyvänä esikuvana muille ja parasta onkin saada palautetta, että ihmiset ovat inspiroituneet mun jutuista ja voivat nyt paremmin. Tavoitteeni on olla hyvinvointi- ja liikunta-alalla yksi Suomen kärkinimistä, jotta voisin vaikuttaa mahdollisimman monien ihmisten elämään positiivisella tavalla!

Tiia Maaranen, 20 @tiiamaaranen

Mulla on haaveena tulevaisuudessa kilpailla jossain fitnesslajissa ja haluan tuoda esille, että myös tavoitteellista treenaamista voi toteuttaa terveellisellä tavalla. Olen tosi kilpailuhenkinen ja mun mentaliteettiin kuuluu, että asiat mihin lähden, hoidetaan loppuun asti 110% -tehoilla. Haluan olla se tyyppi, josta välittyy hyvää energiaa ympärille, minne ikinä menenkin.

Sanni Saarinen, 24 @sannisaarinen

Mä olen mä, oma itseni, uniikki yksilö, eikä täällä ole ketään toista täysin vastaavaa. Uskon siihen, että elämässä ne oikeat ovet aukeaa lopulta aina sillä, että on oma itsensä ja tällä tyylillä aion vetää nytkin loppuun asti, käy lopulta miten tahansa.

Taustaltani en ehkä ole se perinteisin kisaan osallistuja, sillä mulla ei ole mitään omaa pitkäaikaista lajia tai koulutusta hyvinvointi- ja liikunta-alalta. Mulle hyvinvointi on ennen kaikkea elämäntapa ja harrastus ja sen myötä oon monelle varmasti hyvinkin samaistuttava tyyppi.

Meiju Järvimäki, 20 @meijujarvimaki

Olen positiivinen, keskusteleva ja yritteliäs. Haluan olla esimerkkinä siitä, että mikä vain on mahdollista jos vain itse haluaa. Mä olen lähtenyt tavoittelemaan tätä unelmaa urheilijataustalla, ilman hyvinvointialan koulutusta. Haluan oppia, kouluttautua ja jakaa tätä matkaa muille. Siinä suhteessa koenkin olevani erilainen vaikuttaja.

Jokaisen tulisi uskaltaa tavoitella omia unelmiaan lähtötilanteesta huolimatta. Tämän mahtavan matkan kuljettuani haluan olla myös esimerkki ja tuki tuleville Wellnessmalleille sekä organisaatiolle.

Tarja Karmavuo, 25 @tartci

Hyvinvointi ei ole pelkästään terveellistä ruokavaliota ja liikuntaa. Elämäntapamuutosta läpikäytyäni tiedän, millaista on olla pohjalla sekä fyysisesti että henkisesti. Haluan tuoda hyvinvointialalle ajatuksen, ettei hyvinvointia varten tarvitse olla kansikuvatyttö.

Kokonaisuus ratkaisee. Jokainen meistä ansaitsee olla paras versio itsestään: jos minä pystyin, niin pystymme kaikki!

Nea Mikkola, 22 @neavilhelmiina

On rohkeutta kokeilla, kokea ja ajatella rauhassa. Se vie aikansa, mutta niin vie muiden mielipiteiden ja oletusten virrassa ajelehtiminenkin. Haluan auttaa muita löytämään itsestään hyvinvoinnin, hyvinvoivan mielen ja kehon ja omanlaisensa keinot näiden ylläpitämiseen. Auttaa oppimaan, kuinka kantaa ja hallita ne yhdessä.

Elämänmittaisilla hyvillä ja terveillä elämäntavoillani voin toimia mallina, mutta haluan myös opiskella lääkäriksi ja tulevaisuudessa hyödyntää tätä osaamistani hyvinvointivaikuttajana.

Wellnessmalli-finaali järjestetään I Love Me -messuilla sunnuntaina 20.10.2019.

Meikki: Pretty By Flormar, Heidi Kämppi ja Iia Salmi, Hiukset: Parturi-kampaamo Bow, Noora Himmanen, Heli Kaikkonen, Annika Saari ja Marita Stenius, Vaatteet: Leggou, Rusketus: Vita Liberata

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?