Syyte: Räppäri Mac Millerin mystisen kuoleman taustalta paljastui surullinen tapahtumaketju – kolme miestä jäi kiinni

Julkaistu:

kuolema
Mac Miller kuoli omassa kodissaan yliannostukseen syyskuussa 2018. Tapaus alkaa nyt selvitä.
Räppäri Mac Millerin kuolemaan liittyen on pidätetty kolme miestä epäiltynä osallisuudesta kuolemaan.

Stephen Walteria, Ryan Reavisia ja Cameron James Pettitia epäillään nyt sekä huumeiden jakelusta että Mac Millerin kuolemaan johtaneista teoista, kertoo Rolling Stone -lehti.

Amerikkalainen räppäri Mac Miller kuoli syyskuussa 2018 keskellä yötä omassa kodissaan järjestetyissä bileissä.

Hänen eloton ruumiinsa löydettiin 7. syyskuuta 2018 asunnosta. 26-vuotiasta Mac Milleriä, oikealta nimeltään Malcolm James McCormickia ei koskaan viety sairaalaan, koska hänet todettiin jo paikan päällä asunnossa kuolleeksi.
Mac Miller kuoli fentanyylin, kokaiinin ja alkoholin yliannostukseen.


Bilepaikka siivottiin mystisesti

IS kertoi aiemmin siitä, miten poliisit olivat aluksi Mac Millerin kuolemaa tutkiessaan ymmällään tapahtumien kulusta.

Poliisi teki Mac Millerin asuntoon perusteellisen kotietsinnän sen jälkeen, kun mies oli löydetty sieltä kuolleena. Ihmetyksekseen he onnistuivat löytämään sieltä vain pienen pussillisen valkoista jauhetta.

Asunto oli ehditty siivota aivan siistiksi huumausaineista ennen poliisin saapumista.

Asunnolta soitettiin hätänumeroon syyskuisena torstain ja perjantain välisenä yönä bileiden ollessa käynnissä. Poliisi kuulusteli juhlissa mukana olleita, mutta kukaan heistä ei kertonut nähneensä Mac Milleriä elossa enää torstai-illan jälkeen. Vaikuttaakin siltä, että räppäri makasi omissa juhlissaan kuolleena tuntikausia ennen viranomaisten saapumista.

Alun alkaenkaan ei vaikuttanut todennäköiseltä, että yliannostukseen kuollut räppäri olisi kyennyt itse siivoamaan huumeiden jälkiä pois asunnosta juhlien jälkeen.

Syyte: Kolme miestä myivät väärennettyjä lääkkeitä

Nyt syyttäjä esittää, että pidätetyt kolme miestä olisivat myyneet Mac Millerille tämän kuoleman aiheuttaneet aineet.

Syytteessä esitetään, että Miller lähetti kolme päivää ennen kuolemaansa Pettitille tekstarin, jossa hän pyysi koodinimellä kymmentä pilleriä. Hän tarkoitti pyytää Percocet-nimistä, opioidia ja parasetamolia sisältävää vahvaa kipulääkettä.

Pettit osti lääkkeet syytteen mukaan Reavisilta ja välitti ne sitten Mac Millerille. Hän myi tälle samalla myös kokaiinia ja Xanaxia.

Mac Millerin pyytämät kymmenen pilleriä eivät sisältäneet syytteen mukaan pelkästään sitä mitä oli tarkoitus, vaan niissä oli mukana myös fentanyylia.

Mieskolmikkoa syytetään nyt väärennettyjen pillereiden myymisestä sekä Mac Millerin kuoleman aiheuttamisesta. Syytteen mukaan he ovat jatkaneet huumeiden ja väärennettyjen pillerien myymistä Mac Millerin kuoleman jälkeenkin.

Tarkennettu artikkeliin klo 18.02, että Mac Miller kuoli syyskuussa 2018.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt