Tunnettu blogitähti Eveliina Ylönen on kuollut 40-vuotiaana – viimeinen kirjoitus vain kolme päivää ennen kuolemaa

Julkaistu:

suru-uutinen
Kehopositiivisuuden puolesta puhunut blogitähti Eveliina Ylönen on kuollut 40-vuotiaana.
Vaikuttajamedia kertoo Instagram-sivuillaan, että yksi lifestyle-portaalin perustajista, bloggaaja Eveliina Ylönen on kuollut.

Päivityksen mukaan Eveliina kuoli 30. syyskuuta. Hän oli kuollessaan 40-vuotias.

– Suruksemme ilmoitamme, että maanantaina rakas Eveliina, Vaikuttajamedian toinen perustaja nukkui luotamme pois kotonaan, päivityksessä lukee.

Eveliinan kuolinilmoitus on julkaistu myös hänen omalla blogisivullaan ja Instagramissa. Päivityksissä ei kerrota, mihin Eveliina kuoli.

IS tavoitti Vaikuttajamedian toisen perustajan Johanna Tolppolan, joka vahvisti suru-uutisen.

Eveliina julkaisi viimeisimmän blogikirjoituksensa 27. syyskuuta, eli vain kolme päivää ennen kuolemaansa.Myös Eveliinan miesystävä julkaisi aiheesta koskettavan, julkisen päivityksen.

– Viime päivät ovat olleet todella raskaita ja täynnä hämmennystä sekä kysymyksiä. Olen itkenyt suunnattomat määrät ja itken edelleen. En edelleenkään voi uskoa tätä todeksi. Tämä kaikki tuntuu todella epätodelliselta ja odotan tämän olevan vain pahaa unta, josta saisin herätä ja tuntea rakkaani jälleen vieressäni. En vain kykene uskomaan tätä todeksi, Tuomas-niminen mies kirjoittaa.

– Yhdessä viettämämme aika oli lyhyt ja olisin sen halunnut jatkuvan pitkään. Yhteisen matkamme aikana koimme suunnatonta rakkautta ja lämpöä toisiamme kohtaan sekä onnellisuutta, joka täytti päivämme. Koin saaneeni sinusta itselleni täydellisen vastakappaleen. Alusta asti koin sinuun suurta yhteenkuuluvuutta ja jo ensitapaamisesta lähtien tiesin haluavani olla sinun kanssasi. Sinussa oli se kaikki ja sitä jotain, jota minä halusin.

– Pientä lohtua tämän kaiken itkun ja surun keskellä saan siitä kun sanoin sinulle rakastavani sinua ja suutelin ennenkuin nukahdimme. Toivon, että sinun on nyt hyvä olla ja toivon, että sinun oli hyvä lähteä viimeiselle matkallesi minun vierestäni.

– Suru on aivan suunnaton, kaipuu ääretön ja kipu jotain mitä en kykene käsittämään.

– Lepää rauhassa rakas, minä rakastan sinua, kuuluu kirjoitus.Eveliina tunnettiin blogimaailmassa kehopositiivisuuden puolestapuhujana. Hän on kertonut muun muassa Ilta-Sanomille antamissaan haastatteluissa suhtautumisesta omaan kehoonsa.