Khloé Kardashian julkaisi selfien, joka näyttää ensi silmäyksellä aivan tavalliselta – sitten kommentointi menikin kiinni pikavauhtia - Viihde - Ilta-Sanomat

Khloé Kardashian julkaisi selfien, joka näyttää ensi silmäyksellä aivan tavalliselta – sitten kommentointi menikin kiinni pikavauhtia

Superjulkkis Khloé Kardashian sai uudesta kuvastaan niin rajua palautetta, että hän joutui sulkemaan kommentoinnin Instagramissa kokonaan.

Khloé Kardashianin fanit epäilevät, että tähti on muokannut rajusti kasvojaan.

2.10.2019 17:58

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian julkaisi tällä viikolla yli 99 miljoonalle seuraajalleen ensi silmäyksellä tavallisen näköisen selfiekuvan.

Läheltä otetussa kasvopotretissa 35-vuotias Khloé katsoo suoraan kameraan intensiivisesti. Hänen hiuksensa on sidottu osittain taakse verhoamasta kasvoja.

Kardashianin seuraajat ympäri maailmaa järkyttyivät kuvasta, sillä se ei muistuta yhtään sitä, miltä Khloé näytti aiemmin.

Useat viihdelehdet kertovat, että Khloé sulki kuvasta kommentoinnin todella nopeasti huomatessaan, millaista palautetta otos keräsi.

Myöhemmin samana päivänä tähti julkaisi Instagramissa kuvan, jossa oli sydän. Myös tästä kuvasta on estetty kommentoinnin mahdollisuus.

Sometähden fanit ovat epäilleet jo pitkään, että hän olisi ottanut erilaisia kauneusleikkauksia kasvoihinsa.

Khloé on tullut tunnetuksi Kardashianit-tosi-tv-sarjan kautta. Sen esittäminen aloitettiin jo vuonna 2007. Ohjelma on tuttu myös Suomen televisiosta.

Tältä Khloé Kardashian näytti vuonna 2010.

Khloé tunnetaan näyttävästä pukeutumistyylistään.

Useat julkkikset ympäri maailmaa ovat puhuneet viime vuosina siitä, miten paljon ilkeät kommentit sosiaalisessa mediassa voivat satuttaa.

IS käsitteli hiljattain Oon hyvä näin -juttusarjassaan nuorten kokemia ulkonäköpaineita. Voit lukea juttusarjan artikkeleita täältä.

Esimerkiksi suomalaisjulkkis Rosanna Kulju kertoi juttusarjassa kokemastaan negatiivisesta palautteesta. Hän on kertonut julkisuudessa avoimesti ottaneensa kaksi rintojensuurennusleikkausta, käyttäneensä mesolankoja, täyttäneensä huuliaan, poskiaan ja silmänalusiaan, nostaneensa kulmakarvojaan ja ottaneensa botoxia.

Kulju painotti haastattelussa, että kiusaaminen sosiaalisessa mediassa on aina väärin, oli tilanne mikä tahansa.

– Jos joku kiusaa somessa, estä se ja poista kommentit. Keskity hyvään, hän neuvoi nuoria.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?