Toni Nieminen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan suurperheestään – kaikki kuusi lasta koolla kuopuksen ristiäisissä: perinteikäs nimi julki - Viihde - Ilta-Sanomat

Toni Nieminen julkaisi harvinaisen yhteiskuvan suurperheestään – kaikki kuusi lasta koolla kuopuksen ristiäisissä: perinteikäs nimi julki

Toni ja Heidi Niemisen uusioperhe poseeraa komeassa ristiäispotretissa.

Heidi ja Toni Niemisen kuopus sai nimen.­

1.10.2019 10:31

Toni Nieminen kertoo Instagramissaan perheen kuopuksen saanen nimensä. Niemisen ja hänen vaimonsa Heidi Niemisen pieni tytär syntyi heinäkuussa.

– Joukon pienin kastettiin tänään nimeen Elsa Inkeri Nieminen! ylpeä isä intoilee Instagramissa.

Instagramissa julkaistussa ristiäiskuvassa poseeraavat perheen kaikki lapset. Toni Niemisellä on neljä lasta: pikkuinen Elsa-tytär, 14-vuotias Kerttu, 12-vuotias Maija ja kaksi vuotta täyttävä Topias. Lisäksi Niemisten perheeseen kuuluu Heidin kaksi lasta aiemmasta liitosta.

Voit selata kuvia painamalla kuvassa olevaa nuolta:

– Meikäläinen nostaa lapasen pystyyn nyt neljän lapsen kohdalla, ja lisäksi on tosiaan kaksi lainalastakin siunaantunut. On siinä laumaa kerrakseen. Ei tarvitse taas vapaa-ajan tekemisiä murehtia, ex-mäkikotka naureskeli Ilta-Sanomien haastattelussa heinäkuussa.

Toni ja Heidi Nieminen avioituivat vuonna 2015. Heidi ja Toni Nieminen kertoivat perheenlisäyksestään helmikuussa. Sen jälkeen pariskunta on ollut otsikoissa muun muassa Heidin jättämän ja sittemmin poisvetämän avioerohakemuksen myötä.

Maaliskuussa Toni Nieminen kommentoi Ilta-Sanomille pariskunnan suhteen tilaa sanomalla, että ”en ole jaksanut ottaa stressiä siitä, jatkuuko suhteemme vai ei”.

– Eipä mua edelleenkään innosta stressata noista parisuhdekuvioista. Kyllä me on Heidin kanssa yhä mahduttu saman katon alle ja hyvä niin, Nieminen summasi heinäkuussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?