Jari Tervo katsoi illan uutisia ja ällistyi – kuuli olevansa tv-haastattelussa heti aamutuimaan: ”Minulla on valitettavasti muuta menoa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Jari Tervo katsoi illan uutisia ja ällistyi – kuuli olevansa tv-haastattelussa heti aamutuimaan: ”Minulla on valitettavasti muuta menoa”

Kirjailija Jari Tervoa ei nähdä tiistaiaamuna Huomenta Suomen haastattelussa.

Kirjailija Jari Tervo kertoo Twitterissä kuultuaan uutisia katsoessaan, että hänen pitäisi olla seuraavana aamuna Huomenta Suomen vieraana. Ohjelman tuottajan mukaan kyseessä on inhimillinen erehdys.­

30.9.2019 21:20

Kirjailija Jari Tervo kertoo Twitterissä hämmästyneensä katsellessaan televisiota maanantai-iltana. Tervon kerrottiin MTV:n Seitsemän uutisten jälkeen olevan Huomenta Suomen vieraana tiistaiaamuna.

– Seitsemän uutisten jälkeen kerrottiin, keitä haastatellaan Huomenta Suomessa huomenna. Kuulemma minua. Se oli uutinen. Tieto ei ollut koskaan ehtinyt minulle. Minulla on valitettavasti muuta menoa enkä pääse millään HuSuun huomenna. Kenties myöhemmin syksyllä, Tervo kirjoitti hymiöllä höystettynä.

Ilta-Sanomat tavoitti maanantai-iltana Huomenta Suomen vastaavan tuottajan Sari Korpelan. Hän kertoo, että kyseessä on inhimillinen erehdys.

– Siellä on käynyt pieni virhe viestiketjussa, ei sen kummempaa. Tämmöistä tämä välillä on, kun buukataan paljon ihmisiä ohjelmaan, Korpela toteaa.

– Pahoittelut katsojille ja Tervolle, mutta eiköhän me löydetä uusi aika vielä tälle syksylle, hän lisää.

Tuottajan mukaan vastaavia tilanteita tapahtuu onneksi harvoin, vaikka Huomenta Suomessa on vuosittain satoja vieraita.

Korpela kertoo, että Tervon haastattelun tilalle on tulossa kokonaan uusi aihe.

– Asioita on aina viritteillä sen verran, että suhteellisen nopeasti saadaan tilanne korjattua. Toisaalta on hyvä, että asia selvisi jo etukäteen eikä samana aamuna, kun kolmetuntinen ohjelma rullaa jo.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?