Laura Lepistö lipui tanssiparketille liki tunnistamattomana – villi lattariveto sai tuomareilta tylyä palautetta - Viihde - Ilta-Sanomat

Laura Lepistö lipui tanssiparketille liki tunnistamattomana – villi lattariveto sai tuomareilta tylyä palautetta

Laura Lepistö hurmasi yleisön latinotyylissään, mutta tuomarit pitivät tiukkaa linjaa.

29.9.2019 20:21

Entinen taitoluistelija Laura Lepistö asteli Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ensimmäisessä suorassa lähetyksessä estradille parinsa Marko Keräsen kanssa. Lepistö ja Keränen esittivät rytmikkään cha chan Robin McKellen Bei mir bist du Schon -kappaleen tahtiin.

Entisellä taitoluistelijatähdellä oli tumma meikki ja räväkkä lettikampaus. Hän pyörähteli violetissa minimekossaan näyttävästi läpi koko esityksen, joka piti sisällään monia haastavia pyörityksiä ja nostoja.

Yleisö oli vaikuttunut Lepistön esityksestä ja antoi erittäin raikuvat aplodit.

– Jääkuningattaresta tuli varsinainen latinokuningatar! juontaja Mikko Leppilampi hehkutti.

Sen sijaan tuomaristolta löytyi varsin vähän kehuja Lepistölle. Tiukkaa linjaa tällä kaudella pitävä tuomaristo totesi, että Lepistöltä löytyy kyllä isojen lavojen karismaa, mutta tanssitekniikka sen sijaan oli vielä haparoivaa.

– Kyllä tässä kuumuuttakin löytyi. Näkee heti, että olet tottunut olemaan isoilla areenoilla. Cha chan pitäisi olla nautintoa yhdessä ja erikseen, niin kaipasin ehkä enemmän vielä teidän keskinäistä kemiaa siihen, Jorma Uotinen kommentoi.

– Aivan huikean raflaava oli se yksi nosto, se oli jo oikeasti vaikeakin, hyvin suoriuduitte. Loppuasento oli dramaattinen, Uotinen lisäsi.

– Vartalon rytmi ei toteutunut, mutta jalan rytmi toteutui. Tässä näkyi kyllä esiintymiskokemus, Jukka Haapalainen totesi.

– Nilkan työ jää tekemättä. Seksikäs ”latino look” ei synny siitä, että leuka on rinnassa kiinni. Mutta olihan tämä hyvä veto ja tehosteet olivat erinomaiset, Helena Ahti-Hallberg kommentoi.

Pisteitä Lepistö sai 15. Ennen Lepistöä tanssivat Timo Lavikainen ja Kia Lehmuskoski, jotka saivat 16 pistettä, sekä Jannika B ja Aleksi Seppänen, joille tuomarit antoivat 17 pistettä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?